Search:

Type: Posts; User: Duito

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    21
    Views
    6,475

    paling ideal.. setiap kg buat 3 atau 4 gua tahap...

    paling ideal.. setiap kg buat 3 atau 4 gua tahap 10 dan perangkap pon penting gak klu teuron serang diorg akan kurang jumlah askar yg serang dan Peratus nak menang dlm peperangan tersebut lagi tinggi...
  2. Thread: Kampung Kedua

    by Duito
    Replies
    3
    Views
    2,040

    Kg kedua Nak sapport sumber yg berlebihan atau...

    Kg kedua Nak sapport sumber yg berlebihan atau berkurang ke kg pertama pon leh..klu dah ambik 9c atau 15c tu ak rasa leh sapport makanan untuk troop ko tu..(punch)
  3. Replies
    23
    Views
    18,838

    mana ade 2 WIRA dlm 1 akaun..So xpayah pening2...

    mana ade 2 WIRA dlm 1 akaun..So xpayah pening2 kepala..(bow)
  4. Replies
    23
    Views
    18,838

    kemungkinan WIRA bantuan dari kg lain dihantar ke...

    kemungkinan WIRA bantuan dari kg lain dihantar ke kg berkenaan(party)
  5. Thread: tukar wira

    by Duito
    Replies
    3
    Views
    1,381

    mcmana nak bunuh Wira yg paling senang serang jer...

    mcmana nak bunuh Wira yg paling senang serang jer Oasis yg terdekat mesti mati..jgn serang kg org nnt kena serang balas xpasal2 (chuckle)
  6. Replies
    5
    Views
    2,125

    kalau nak tgk juga minta dia jadi...

    kalau nak tgk juga minta dia jadi sitter..haha(rofl)
  7. Replies
    21
    Views
    6,475

    klu puak GAUL buat GUA dlu dan Stand by askar...

    klu puak GAUL buat GUA dlu dan Stand by askar def..sBB pUAK gAUL Kuat def..so buat 2 gua tahap 10 untuk bawh pop 200..try Tip ni dlu
  8. Thread: aku new player

    by Duito
    Replies
    55
    Views
    27,670

    ko bina jer 4 gua tahap 10..musti xleh kebas...

    ko bina jer 4 gua tahap 10..musti xleh kebas dah..huhu(rofl)
  9. Replies
    23
    Views
    8,355

    Natar nak serang pon serang la..:D apa nak takut!!

    Natar nak serang pon serang la..:D apa nak takut!!
  10. Thread: Kampung Hilang

    by Duito
    Replies
    31
    Views
    11,875

    Aku dah kena dan ade pengalaman mcm tu..klu...

    Aku dah kena dan ade pengalaman mcm tu..klu ibukota dicata sampai 0..mean kg tu bukan milik kita lagi org lain boleh ambk kg tu... Bg ajaran sesat je korang ni:p
Results 1 to 10 of 10