Search:

Type: Posts; User: Dermaga

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    84
    Views
    4,028

    Aku setuju... lagipun gabungan ni bukan...

    Aku setuju... lagipun gabungan ni bukan semata-mata nak perang di travian.. kitorang nak merapatkan persahabatan player di antara 2 buah negara Indonesia dan Malaysia yang sekian lama terjalin dari...
  2. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    Geli la ayat ko.. keseorangan apa dia? da korg je...

    Geli la ayat ko.. keseorangan apa dia? da korg je yg flame.. lepas korang post.. korang lgi yg post...
    pastu selang beberapa jam.. post lagi.. tapi citer tetap putar alam...
    :D
  3. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    lawakkan... korang pun lawak gak.. terpsiko terus...

    lawakkan... korang pun lawak gak.. terpsiko terus quote post org lain yang korg bole makan... hahahaha.. ada otai ke datang sini?.. x nampak pun?... ke korang ni OTAI?...(chuckle)
  4. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    korang tau pasal MM je.. tu je ke?.. MM cerita...

    korang tau pasal MM je.. tu je ke?.. MM cerita perang... ingtkan tau cerita lebih...



    Baru muncul ke lama ke yang penting sape tahan psiko bro.. x semestinya duk lama tu kebal hati dan jiwa......
  5. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    tu la.. ada gak yg CFA.... nasib x de yg CFR......

    tu la.. ada gak yg CFA.... nasib x de yg CFR... tapi ada yang CFF<-- ni lagi suka menipu fakta... siap ajak geng plak tu malu giler.. hahahaha
  6. Replies
    38
    Views
    26,720

    Poll: Belom cuba belom tau... da cuba baru tau......

    Belom cuba belom tau...
    da cuba baru tau...
    best giler... hehehehe
  7. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    apa yang macam aku?...(chuckle)

    apa yang macam aku?...(chuckle)
  8. Replies
    54
    Views
    3,068

    Ada ke yang sembunyi di CAR?... Hebat ya CAR bisa...

    Ada ke yang sembunyi di CAR?... Hebat ya CAR bisa jadi tempat persembunyian... hehehehe(chuckle)
  9. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    betul tu bro.. sape makan cili dia rasa pedas......

    betul tu bro.. sape makan cili dia rasa pedas... sape x bole tahan jangan makan... dan sape x bole tahan jangan baca... CAR duduk diam selama ni bukan x de point ke apa ke.. kitorg fokus pada misi......
  10. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    X de point.. cuma provoke je... kenapa da serik...

    X de point.. cuma provoke je... kenapa da serik ke?...
  11. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    tu la.. banyak udang disebalik batu.......

    tu la.. banyak udang disebalik batu.... hahahaha....
  12. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    ada yang berminat rupanya... x sangka... hehehehe...

    ada yang berminat rupanya... x sangka... hehehehe



    Loyal bole lompat ally ya.. kejap NS kejap OK... kenapa x stay kt NS sampai server habis?... x de keyakinan ke?...

    Sama sahaja.. hasut...
  13. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    takde la tu... hahahaha.... gosip lebey.......

    takde la tu... hahahaha.... gosip lebey.... hahahaha (rofl)
  14. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    Ada ke leader?... macam tak pernah dengar pun...

    Ada ke leader?... macam tak pernah dengar pun perkataan leader dalam ally CAR.. x de bukti bro.. toksah citer.. da x de bahan citer ke bro?.. kalau nak bergosip biar gosip yang panas.. ni gosip suam...
  15. Replies
    54
    Views
    3,068

    what wakakakaka?... OIL still oil.. car need...

    what wakakakaka?...

    OIL still oil.. car need oil... if oil change to water Car no need...
    hahahhaha
  16. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    sape huru-hara?.. OIL NS pn sama.. semua sama...

    sape huru-hara?.. OIL NS pn sama.. semua sama bro.. ini strategi game.. bkn tonggeng game....
    hahahaha....
    lagipun mana bro tau CAR dapat def dari ally lain?.. ada bukti?.. ada report?... x de...
  17. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    WW dah x penting kat NE... apa yang penting kt...

    WW dah x penting kat NE...
    apa yang penting kt NE Who is last standing man and ally... (nod)

    Kepada atoek khas dari kami..

    http://www.youtube.com/watch?v=ZlGbLmkMpIQ
    (rofl)
  18. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    Salah... cuba lagi.. lihat ranking udah tau mana...

    Salah... cuba lagi.. lihat ranking udah tau mana ally naik sebagai pembela dan penyerang...
    hehehe
  19. Thread: NE yang HOT

    by Dermaga
    Replies
    718
    Views
    31,829

    Di samping OIL dgn CAR.. Adalagi Perang di NE...

    Di samping OIL dgn CAR.. Adalagi Perang di NE yang baru meletus...
    ia juga melibatkan sekutu OIL dgn tuttttuuttt... hehehehe
    Cuba korang teka...
  20. Aku tak paham.. kalau suruh isi apa2.. aku isi.....

    Aku tak paham..
    kalau suruh isi apa2.. aku isi.. tapi kalau minta sampai number kredit kad.. jgn harap la...
    pastu kalau nak main kena bayar pun jangan harap la..
    tu je pesanan dari aku...
  21. Replies
    54
    Views
    4,331

    Loser is loser.... miahaha... mari kawan2...

    Loser is loser....
    miahaha...

    mari kawan2 kita kongsi kan ayat loser di profile...
    copy ayat je.. tpi klau nk letak nama ap salah nya...
    hahaha...
  22. releks la... x mungkin tahap perangkap dia 20......

    releks la...
    x mungkin tahap perangkap dia 20...
    ko bwak troop lebih 400 mesti lepas askar ko...
  23. Replies
    171
    Views
    10,094

    area tu klau x de plan dgn sekutu atau kawan2 jgn...

    area tu klau x de plan dgn sekutu atau kawan2 jgn mimpi la dpt selamat...
    baik cri kt kawasan lain..
  24. Replies
    4
    Views
    973

    nk join... tpi myx4 la hahaha

    nk join...
    tpi myx4 la
    hahaha
  25. Replies
    23
    Views
    8,355

    releks je... brani dtg la... dpt la pingat...

    releks je...
    brani dtg la...
    dpt la pingat pembela mingguan... hehehe
Results 1 to 25 of 41
Page 1 of 2 1 2