Search:

Type: Posts; User: king10magi

Page 2 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds; generated 35294 minute(s) ago.

  1. Replies
    9
    Views
    4,657

    Thread Closed - Ask by Stater Thread Rer...

    Thread Closed - Ask by Stater Thread Rer
  2. Replies
    6
    Views
    4,654

    Thread Closed - Request by Thread Starter

    Thread Closed - Request by Thread Starter
  3. Replies
    3
    Views
    3,381

    reply:

    Kepada phadey,


    Bonus Serangan:
    Bonus ini memberikan nilai kekuatan serangan bala tentera anda yang bersama Wira ketika menyerang sebanyak 0.2% bagi setiap mata keupayaan untuk maksimum 20% mata...
  4. Thread: kilang bata

    by king10magi
    Replies
    8
    Views
    1,825

    Thread Closed.

    Thread Closed.
  5. Replies
    14
    Views
    7,059

    Read Here...

    Kepada anak naga,

    Anda boleh melihat disini Cara-cara untuk membeli Emas Travian menggunakan MOL e-Point, dan sila guna Sistem Carian sebelum membuat posting. :)

    Terima Kasih,
    KingMagi.
  6. Replies
    4
    Views
    3,453

    Thread Closed!!

    Thread Closed!! (whew)

    Thank You,
    KingMagi
  7. Thread: kongsi emas

    by king10magi
    Replies
    4
    Views
    3,712

    Thread Closed!

    Thread Closed!
  8. Replies
    6
    Views
    1,733

    Thread Closed

    Thread Closed.

    to saYdAas Sila PM kan ke MH.

    Terima Kasih,
    KingMagi.
  9. Thread: Bye to all

    by king10magi
    Replies
    12
    Views
    11,612

    btol ke nih?.....

    btol ke nih?.....
  10. Replies
    0
    Views
    3,879

    Sticky: Peraturan Pengenalan Persekutuan

    Peraturan Wakil Persekutuan mencari Ahli :


    Peraturan No 1: Pemain mencari Persekutuan

    Semua pemain yang ingin menyertai persekutuan, sila tinggalkan informasi yang berkenaan ---> [Mencari...
  11. Replies
    0
    Views
    2,745

    Sticky: Permohonan Persekutuan (Pemain)

    Kepada pengguna,

    Berikut adalah contoh bagi permohonan menjadi ahli persekutuan:


    - Persekutuan yang bagaimana anda mahu?

    - Apa koordinat anda? (South West - South East- North West- North...
  12. Sticky: Peraturan di bahagian Politik & Diplomasi - Dunia 4 (s4)

    Kepada pengguna,


    Untuk mewujudkan forum yang kemas dan bebas dari spam,menghina dan lain-lain. Maka peraturan telah dibuat pada bahagian Politik & Diplomasi Kedutaan Travian - Dunia 4 (s4) ini....
  13. Replies
    7
    Views
    1,468

    Selamat Hari Raya kepada semua Travian Member♥ ...

    Selamat Hari Raya kepada semua Travian Member♥

    http://jigers.com/images/en/aidilfitri/2.gif
  14. Replies
    9
    Views
    1,718

    Selamat Berpuasa..

    Selamat Berpuasa..
  15. Replies
    10
    Views
    5,993

    barucaem?.. what i cant understand?..

    barucaem?.. what i cant understand?..
  16. Replies
    10
    Views
    5,993

    Hi, Untuk maklumat > Apabila anda telah...

    Hi,

    Untuk maklumat >

    Apabila anda telah mempunyai askar yang berlebihan, senggaraan makanan kampung anda akan bertukar negatif. Ini menunjukkan askar anda didalam kampung akan mengosongkan...
  17. Thread: Maksud

    by king10magi
    Replies
    3
    Views
    1,476

    Hi, Askar Alam...

    Hi,

    Askar Alam

    ^ maklumat untuk askar alam....

    Maybe its help... :)
  18. Replies
    5
    Views
    1,854

    ...Thread Closed...

    ...Thread Closed...
  19. Replies
    5
    Views
    1,854

    Hi, Untuk clear kan cookies tekan...

    Hi,


    Untuk clear kan cookies tekan Ctrl+Shift+Del... dan Clear Recent History keluar pastu tekan kat details mark yang anda ingin clear
    hope its help :)

    thank You,
  20. Thread: Penghulu 3x

    by king10magi
    Replies
    10
    Views
    3,427

    Thread Closed.......

    Thread Closed.......
  21. Replies
    7
    Views
    1,642

    Thread Closed!

    Thread Closed!
  22. Replies
    7
    Views
    1,642

    biasanye.... kalau aku tak leh buka aku buat...

    biasanye.... kalau aku tak leh buka aku buat clear Private Data tak pon tutup browser buka semula!...
  23. Replies
    27
    Views
    5,439

    Hi, lepas login masuk ke travian .. tengok kat...

    Hi,

    lepas login masuk ke travian .. tengok kat toolbar tepi ade tulis Plus kat bawah dia ade tulis Sokongan pilih kat plus... selepas tu aktive la plus tu...
    :)
  24. Replies
    27
    Views
    5,439

    Kelab Emas : Anda akan hanya dicaj sekali...

    Kelab Emas :

    Anda akan hanya dicaj sekali untuk masuk ke Kelab Emas. Anda akan memiliki akses ke pelbagai ciri ciri eksklusif. Sebilangan ciri ciri adalah percuma, yang lain memerlukan jumlah emas...
  25. Replies
    6
    Views
    1,731

    .....Thread Closed.......

    .....Thread Closed.......
Results 26 to 50 of 98
Page 2 of 4 1 2 3 4