Search:

Type: Posts; User: king10magi

Page 3 of 5 1 2 3 4 5

Search: Search took 0.04 seconds; generated 27340 minute(s) ago.

  1. Replies
    23
    Views
    4,912

    Hi, Log in lepas tu pergi ke link ini ...

    Hi,

    Log in lepas tu pergi ke link ini

    https://www.mol.com/v4/wtg_711.aspx

    disitu ade ajar macam mane nk reload guna 7-eleven....
  2. Replies
    5
    Views
    3,429

    Hi, ...

    Hi,

    http://forum.travian.com.my/sendmessage.php

    guna ini untuk contact Admin..
  3. Replies
    5
    Views
    3,429

    ni cara nya....

    Hi,

    untuk tidak menerima email, anda pergi kat user CP lepas tu pergi Edit Options dan tengok kat

    Messaging & Notification un mark la tempt yg anda tak mahu Receive Email .

    Saya harap ini...
  4. Thread: faq

    by king10magi
    Replies
    2
    Views
    1,819

    hni untuk versi bahasa melayu.. ...

    hni untuk versi bahasa melayu..

    http://help.travian.com.my/index.php?type=faq&mod=314
  5. Replies
    11
    Views
    2,457

    Thread Closed....

    Thread Closed....
  6. Replies
    10
    Views
    2,265

    ikut ape yg cipkuk suruh..... Report kat MH IGM...

    ikut ape yg cipkuk suruh..... Report kat MH IGM kat dia ... biasanya MH (0|0) x=0 y=0
  7. Replies
    4
    Views
    1,279

    ....Thread Closed...

    ....Thread Closed...
  8. Thread: pertahanan

    by king10magi
    Replies
    8
    Views
    2,128

    Kepada Pemain, untuk megelakan selalu diserang...

    Kepada Pemain,

    untuk megelakan selalu diserang ikut ni...

    Binakan Kubu sekurang - kurangnya pada tahap 5 dan naikkan tahap gua anda ke 10. Anda memerlukan lebih dari satu gua, simpan sumber...
  9. Replies
    8
    Views
    1,972

    Thread Closed...

    Thread Closed...
  10. Replies
    14
    Views
    3,163

    uhh...

    k aku closed... dan ini jawapanya ...
  11. Replies
    3
    Views
    1,223

    Dunia 3 la kalau kat sini....

    Dunia 3 la kalau kat sini....
  12. Thread: roman hebat

    by king10magi
    Replies
    15
    Views
    4,011

    ....Thread Closed...

    ....Thread Closed...
  13. Thread: roman hebat

    by king10magi
    Replies
    15
    Views
    4,011

    Reply...

    saya tak pham mane..... tapi untuk membuat signature atau tulisan kat bawah mula mula click kat usercp

    http://forum.travian.com.my/attachment.php?attachmentid=46&stc=1&d=1263112679



    selepas...
  14. Replies
    6
    Views
    1,351

    Thread Closed!!!

    Thread Closed!!!
  15. Replies
    6
    Views
    1,351

    click sini untuk ke tempat pertayaan ...

    click sini untuk ke tempat pertayaan

    soalan biarlah munasabah baru la di jawab...
  16. Replies
    3
    Views
    1,064

    .....Thread Closed....

    .....Thread Closed....
  17. Thread: tahap wira

    by king10magi
    Replies
    7
    Views
    1,924

    Thread Closed ....

    Thread Closed ....
  18. Replies
    5
    Views
    1,646

    ...Thread Closed..

    ...Thread Closed..
  19. Thread: Malaysia!

    by king10magi
    Replies
    486
    Views
    241,288

    Hi malaysia :D

    Hi malaysia :D
  20. Replies
    7
    Views
    6,647

    Maklumat tentang oasis rujuk link ni... ...

    Maklumat tentang oasis rujuk link ni...

    http://help.travian.com.my/index.php?type=faq&mod=556

    maklumat tentang menjajah kampung link ni..

    http://help.travian.com.my/index.php?type=faq&mod=528
  21. Replies
    10
    Views
    11,767

    Artifak

    Cuba Tengok links ni untuk maklumat tentang artifak :)


    http://help.travian.com.my/index.php?type=faq&mod=508


    :D
  22. Replies
    6
    Views
    1,479

    Thread Closed!!

    Thread Closed!!
  23. Thread: askar alam

    by king10magi
    Replies
    4
    Views
    1,702

    yeah u rite 1qmal and i closed this thread untuk...

    yeah u rite 1qmal and i closed this thread untuk mengelakan spam


    :)
  24. Thread: askar alam

    by king10magi
    Replies
    4
    Views
    1,702

    Reply

    askar alam tidak boleh di digunakan kerana ianya adalah tetapan permainan dan anda hanya boleh bunuh untuk menwan oasis....


    :)

    dan rajin rajin la search dlm forum tentang askar alam
    ...
  25. Thread: Kelab emas

    by king10magi
    Replies
    6
    Views
    2,359

    Thread Closed :D

    Thread Closed :D
Results 51 to 75 of 106
Page 3 of 5 1 2 3 4 5