Search:

Type: Posts; User: NoobStar

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1,744
    Views
    456,604

    Rahim Maarof - Lizawati (sambil nyanyi kuat2...

    Rahim Maarof - Lizawati
    (sambil nyanyi kuat2 bersiap gi kerja yeah! Hari yg ceriaa.. (sun)(rock)(sun) )
  2. Thread: DSx Pembuli!?

    by NoobStar
    Replies
    27
    Views
    12,574

    Main layang-layang pun penuh...

    Main layang-layang pun penuh kedamaian...hehe!(sun)

    (aku budak baru pun nak gak tunggu adrenaline rush bila kena attack) (rock)
  3. Replies
    41
    Views
    45,503

    Memang sangat berguna untuk orang baru...

    Memang sangat berguna untuk orang baru belajar..adakah ini juga berguna untuk kaum yang lain? maaf kalau soalan mcm bodbod je.. (whew)

    no doubt 5star post! (y)
  4. Replies
    104
    Views
    80,954

    Aminah 3tahun? wahh 3tahun dah dengar...

    Aminah 3tahun?
    wahh 3tahun dah dengar nightwish..gempak! *agaknya la*
    Dulu aku 3tahun asyik nak gigit permainan getah je..budak2 sekarang siap dah pandai main travian..
    Aminah main command&conquer...
  5. Replies
    104
    Views
    80,954

    Haha...jgn kata resume..interview pun kena soal...

    Haha...jgn kata resume..interview pun kena soal hal2 travian ni..forum ni banyak tips, info & pedoman utk orang baru macam aku ni..minta satu je, jangan buli aku! hehe...
  6. Replies
    104
    Views
    80,954

    Nama: Alip Umur: :x Asal: Melaka Pengalaman?...

    Nama: Alip
    Umur: :x
    Asal: Melaka

    Pengalaman?
    Hari nih hari pertama aku jadi rakyat travian..hehe! Saja nak explore sebab pernah dengar travian ni dulu tapi buat tak tau je..sebab utama yang...
Results 1 to 6 of 8