Search:

Type: Posts; User: untouchable

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Thread: Peraturan

    by untouchable
    Replies
    21
    Views
    10,680

    kpd encik moderetor .. salah ke jika kita...

    kpd encik moderetor ..
    salah ke jika kita membuka atau menjaga akaun rakan tanpa menggunakn fungsi sitter ? :)
  2. Replies
    17
    Views
    11,159

    senang je .. online sebanyak masa yg anda boleh...

    senang je ..
    online sebanyak masa yg anda boleh ..
    topup banyak2 ..
    main je mcm biasa ..
    kuat lg nnt ..
    :)
  3. Replies
    156
    Views
    16,126

    mungkin .. tp pasti sekali bukan newbie style :o

    mungkin ..
    tp pasti sekali bukan newbie style :o
  4. Replies
    156
    Views
    16,126

    maksud ku .. sebelum musnah .. sempat juga...

    maksud ku ..
    sebelum musnah ..
    sempat juga menjadi top ally ..
    bergaya tuu .. :p
  5. Replies
    156
    Views
    16,126

    xpe deyh .. eswete musnah dgn penuh bergaya .....

    xpe deyh ..
    eswete musnah dgn penuh bergaya .. :P
    pasti nya orkes plg top karena sumber yg dicuri pasti akan dibikin troops karna tidak kelihatan sperti orkes mengejar pemanjat mingguan ... jadi...
  6. Replies
    9
    Views
    4,581

    hik hik ~ setau aku teuton main raid ja .. xtaw...

    hik hik ~ setau aku teuton main raid ja .. xtaw la ko men cmne ..
    tp rasa nye 500 cs dah kene ada ..
  7. Thread: top up

    by untouchable
    Replies
    2
    Views
    2,002

    Bermula dan berakhir sekitar jam 5-6 petang waktu...

    Bermula dan berakhir sekitar jam 5-6 petang waktu Malaysia.
    saye x paham la yg ini .. bila promosi mula dan akhir ??



    Disebabkan perbezaan waktu antara Malaysia dan German, pemain dicadangkan...
  8. Thread: top up

    by untouchable
    Replies
    2
    Views
    2,002

    top up

    ehh saya ada baca pengumuman ada promosi tuu ..
    promosi brapa emas ??
    leh x moderator terangkan ??
  9. Replies
    8
    Views
    7,529

    aik tul ke ? abis tuu moderator .. mcm mana plak...

    aik tul ke ? abis tuu moderator .. mcm mana plak yg atas nie ??
  10. Replies
    8
    Views
    7,529

    okay sudah faham .. thnx .. :)

    okay sudah faham .. thnx .. :)
  11. Replies
    8
    Views
    7,529

    bagi soalan no 3 tadi .. kata kan saya register...

    bagi soalan no 3 tadi .. kata kan saya register pada awal permainan .. brapa kah masa perlindungan nya ?
  12. Replies
    8
    Views
    7,529

    tolong saya

    ada beberapa soalan ...

    1.brapa maksimum laporan yg boleh disimpan bagi pemain yg tidak mempunyai sebarang kelab emas dan travian plus dan pemain yg mempunyai kelab emas dan travian plus ??

    2....
  13. Thread: topup gold

    by untouchable
    Replies
    5
    Views
    2,905

    topup gold

    saya nk tnye .. saye nk beli gold pakej c guna mol nie ..
    brapa ringgit mol perlu saya beli dr 7 eleven kerana harga rm x tertulis dlm tarif ~
  14. Replies
    13
    Views
    2,155

    kg tuu x kan lenyap smpi server habis .. kalu...

    kg tuu x kan lenyap smpi server habis ..
    kalu dia x close acc atau di close laa ..
    :D
  15. Replies
    375
    Views
    36,381

    yerh ... nmpk gaya CT nie mmg dr ally 7cz dlu ..

    yerh ... nmpk gaya CT nie mmg dr ally 7cz dlu ..
  16. Replies
    3
    Views
    942

    gold kg ke2

    adakah gold akan hilang kalau pemain yg berada di bwah link kita close acc selepas membuat kg ke 2 ?
  17. Replies
    8
    Views
    1,572

    erhm ,, tumpang tanya .. lepas log keluar sitter...

    erhm ,, tumpang tanya ..
    lepas log keluar sitter kite nye akaun ,
    kene padam cookie x ?
  18. Thread: sitter

    by untouchable
    Replies
    2
    Views
    2,106

    sitter

    erhm ,
    boleh ke kita tawan sitter kite ??
    lg 1 .
    boleh x kita tawan pemain yg ada konfed ngan kite ??
  19. Replies
    21
    Views
    2,904

    erhm ,, nk tanye . mcm mana multihunter detact...

    erhm ,,
    nk tanye .
    mcm mana multihunter detact multi id ?
    adakah melalui IP adress ataw dr aduan pemain lain atau ada cara lain ??
  20. Replies
    4
    Views
    1,028

    Faquarl .. adakah anda betul betul pasti kita...

    Faquarl ..
    adakah anda betul betul pasti kita dibenarkan menggunakan id yg kitasitter tuk membantu id kita ..
    sure ke berdagang dgn kadar lebih dr 1:1 dibenarkan ?
    saye takut kalu diban ..
  21. Replies
    4
    Views
    1,028

    to MultiHunter : sitter

    saye nk tanya ..
    ada ia menjadi kesalahan jika kita membeli sumber dari sitter kita dgn kadar 1:x, bukan 1:1 ..
    cth saye membeli besi 3000 dr sitter sye, saye tawarkan 2000 kayu ..
    adakah ini satu...
  22. Replies
    27
    Views
    3,197

    ok .. thnx semua .. sekarang saye dah tahu guna...

    ok ..
    thnx semua ..
    sekarang saye dah tahu guna ..
  23. Replies
    27
    Views
    3,197

    dah beli .. dah aktif travian plus .. tp x reti...

    dah beli ..
    dah aktif travian plus ..
    tp x reti nk guna pautan tuu ..
  24. Replies
    27
    Views
    3,197

    laa .. yg pautan tuu . cmne nk guna ? leh pi...

    laa ..
    yg pautan tuu .
    cmne nk guna ?
    leh pi pasar . serangan . berek ..
  25. Replies
    27
    Views
    3,197

    yg kita boleh pegi ke pasar map serangan ally dan...

    yg kita boleh pegi ke pasar map serangan ally dan bnyk lg dgn 1 klik je kat sebelah kanan ..
Results 1 to 25 of 39
Page 1 of 2 1 2