Search:

Type: Posts; User: GaDiSKaLiSPeLuRu

Page 1 of 20 1 2 3 4

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    614

    [T4.4] Changelog

    Bugfixes:
    - TRAIVBXXIV-1345 Infobox: Penghapusan laporan: Jika ada terlalu banyak laporan lagi untuk kedua kalinya, kotak infobox keluar semula. Dibaiki. Infobox ini hanya ditunjukkan pertama kali...
  2. Replies
    21
    Views
    5,070

    Pemain terbesar ...

    Pemain terbesar

    Pemain Persekutuan Populasi Kampung
    1. Castello W.W™ 51103 50
    2. JebonAbdMusang N.E.W™ 45712 48
    3. MeoW ROTD® 31865 35
    4. DRaGoNFLY ROTD® 31460 36
    5. Just4Fun ROTD® 28768 36...
  3. Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME

    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
  4. Thread: oasis

    by GaDiSKaLiSPeLuRu
    Replies
    3
    Views
    1,838

    Anda boleh melepaskan oasis yang Anda kuasai...

    Anda boleh melepaskan oasis yang Anda kuasai dengan Masuk ke rumah agam dan disitu akan terlihat oasis yang anda kuasai dan ada pilihan hapus/lepaskan (tanda silang merah). untuk melepaskan oasis...
  5. Replies
    2
    Views
    1,673

    bersama hulurkan bantuan kepada mereka yg...

    bersama hulurkan bantuan kepada mereka yg memerlukan
  6. Replies
    9
    Views
    2,392

    ajukan dan protes je la soalan tu kat Travian HQ...

    ajukan dan protes je la soalan tu kat Travian HQ German sana.. mereka yang menciptakan permainan sedemikian.. :p
  7. Replies
    4
    Views
    2,497

    artifak tetap keluar macam server normal biasa.....

    artifak tetap keluar macam server normal biasa.. artifak dijangka keluar 09.01.2014
  8. Replies
    4
    Views
    2,497

    rasanya biasa jerr... t4 jugak kan..

    rasanya biasa jerr... t4 jugak kan..
  9. Replies
    49
    Views
    10,470

    Night tu kat kuadran mana? NE?

    Night tu kat kuadran mana? NE?
  10. Replies
    21
    Views
    5,070

    Pingat Veteran diberikan kepada mereka yang...

    Pingat Veteran diberikan kepada mereka yang bermain dengan menggunakan email yg sama melebihi 3 tahun .pingat veteran hanya dikeluarkan sekali sahaja.kini,Pingat veteran tidak lagi dikeluarkan. Ia...
  11. Replies
    49
    Views
    10,470

    ooo ben di Night ke:x

    ooo ben di Night ke:x
  12. Replies
    49
    Views
    10,470

    da tak main da... da betol2 retired.. huhu... tak...

    da tak main da... da betol2 retired.. huhu... tak boleh fokus da kalau main..banyak kerja..
  13. Replies
    49
    Views
    10,470

    waaaaaaaaaaa ben main balik ke?

    waaaaaaaaaaa ben main balik ke?
  14. Replies
    4
    Views
    2,497

    Jadul Artifak Dan Pelan Binaan T4

    Untuk Versi T4 , semuanya telah diatur oleh system.
    Sila rujuk Jadual di bawah:-




    server normal 1x:

    - tepat pada hari ke 111 untuk artifak
  15. Replies
    4
    Views
    1,974

    version T4 mna ada panggil balik askar lagi...

    version T4 mna ada panggil balik askar lagi daaa....
  16. Replies
    7
    Views
    4,548

    antaranya?(whew)

    antaranya?(whew)
  17. Replies
    247
    Views
    70,679

    dah nama pon merompak.. apa baru main travian ?...

    dah nama pon merompak.. apa baru main travian ? tak faham apa itu rompakkan? kalau melawan tu serangan.. tanya OMG berapa hammer yang hilang di pertengahan jalan dihapuskan oleh castello dan DSx?...
  18. Replies
    247
    Views
    70,679

    kau terimalah kenyataan bahawa strategi ally kau...

    kau terimalah kenyataan bahawa strategi ally kau kalah.. siapa yg pengecut? kami berperang sejak awal server.. Rz watpe.. berani setelah musuh telah kehilangan byk hammer.itu lebih pengecut...
  19. Replies
    247
    Views
    70,679

    Itu org kata JANGAN OVER CONFIDEN..kan da kena...

    Itu org kata JANGAN OVER CONFIDEN..kan da kena kat dahi..(rofl)





    Skrg Sape MENANG? ally mana MENANG?
  20. Replies
    7
    Views
    4,548

    Ts1 ogos 2012

    Server Start 31 Ogos 2012 .Apa yang menarik kali nie.. Kuadran mana yang kelihatan menguasai permainan awal2 server nie? macam bersepah je ally besar2 ..(chuckle)
  21. Replies
    27
    Views
    5,199

    baik main baby doll kalau tak suka...

    baik main baby doll kalau tak suka perang,,,watpenyer main game perang p la men masak2 dak pon (nerd):|(doh)
  22. Replies
    247
    Views
    70,679

    (hi) lama tak mencelah..

    (hi) lama tak mencelah..
  23. Replies
    69
    Views
    43,854

    macam2 la... menang pon jadi isu.. :| takpe.....

    macam2 la... menang pon jadi isu.. :| takpe.. kalao nama kita dah top dan kawan2 yang main sekali da tau dan lebih tau sapa berhak.. biarkan ajer laaa... gaduh pon takdak makna.. kami siap sedekah2...
  24. Replies
    203
    Views
    60,855

    http://travian-reports.net/my/report/1414253d3a3,1...

    http://travian-reports.net/my/report/1414253d3a3,14142609079


    nie 2 hammer yang lebih besar dari hammer dsx hit ww lain..namun tidak dapat balik bergaya..mana2 hammer datang kami terima..tiada...
  25. Replies
    247
    Views
    70,679

    WW Pemain Nama Persekutuan Tahap ...

    WW

    Pemain Nama Persekutuan Tahap
    1. Castello DSx - DooM SQuaD DSxR-WW 39 -
    2. ipun We Are Never give Up SW™ 39 -
    3. SaKaI WW SaKaI™ DSxR 34 -
    4. Marlboro lite Ketam And The Gangs. DSxR 22 -...
Results 1 to 25 of 488
Page 1 of 20 1 2 3 4