Search:

Type: Posts; User: Castello@myx

Page 1 of 7 1 2 3 4

Search: Search took 0.09 seconds.

  1. Replies
    247
    Views
    81,245

    Pasti nie salah sorang mangsa buli oleh DSx...

    Pasti nie salah sorang mangsa buli oleh DSx (chuckle)

    Tak pe..sever depan bagi tau id kamu yah..biar di bawah protection aku agar kamu bisa main hingga tamat sever :D
  2. Replies
    203
    Views
    69,868

    Lama aku tak masuk sini..(rofl)..banyak yang...

    Lama aku tak masuk sini..(rofl)..banyak yang berkokok..so skang dah tamat..

    Sila la berkokok..enak aja main barbie dari menangis kalah memeluk barbie..:p

    Jack separow..( Banyak plak tin kosong...
  3. Replies
    247
    Views
    81,245

    iya..kerna BARBIE id aku CASTELLO..so id mu...

    iya..kerna BARBIE id aku CASTELLO..so id mu apa..? usah berkata2 seperti tikus yang wira jika hanya bila lampu dibuka larinya kedalam lubang..:D
  4. Replies
    247
    Views
    81,245

    Bro la..bukan sist..hehe Elok jugak di...

    Bro la..bukan sist..hehe

    Elok jugak di habiskan cepat..x larat nak main dah...skang semua dah duduk dalam 1 dan bermakna hanya 2 quadrant akan berperang..eh silapp 3quadrant lawan 1 quadrant.
    ...
  5. Replies
    58
    Views
    43,730

    pi la GB..tak de kaitan ngan aku dah..owner sms...

    pi la GB..tak de kaitan ngan aku dah..owner sms tanya naper tak masuk..aku jadi konpius..tah la mana mamat yang tukar pass..tak de hal la

    Aku skang main tumpang id lain plak..pon sekadar geli2 nak...
  6. Replies
    47
    Views
    21,461

    main sekerat jalan tiap2 sever..ada hati nak...

    main sekerat jalan tiap2 sever..ada hati nak pegang WW :p
  7. Replies
    203
    Views
    69,868

    orang dah kaya mana ingat kawan lagi..

    orang dah kaya mana ingat kawan lagi..
  8. Replies
    247
    Views
    81,245

    lvl 90 pun dah banyak aku dapat IGM..semua nak...

    lvl 90 pun dah banyak aku dapat IGM..semua nak kamikaze..hahaha..aku pun nak kamikaze gak la..malas jaga crops dah..cata jer lom cukup 10k..
  9. Replies
    27
    Views
    7,357

    memang jahat pun..Angels or Demons? Time will...

    memang jahat pun..Angels or Demons? Time will tell..tak baca ke profile ally :p

    Yang berani menyerang setakat nie yang otw tutup id jer..:x
  10. Replies
    47
    Views
    21,461

    Rugi jerk belanja ko..main sekerat jalan

    Rugi jerk belanja ko..main sekerat jalan
  11. Replies
    203
    Views
    69,868

    Thanks yang menyerang WW aku..mungkin harapan...

    Thanks yang menyerang WW aku..mungkin harapan korang untuk balik bergaya tidak kesampaian dengan serangan bertali arus.

    sekurangnya berkurangan hammer yang ada dan lebih cepat sever akan...
  12. Replies
    37
    Views
    27,608

    Siapa dari GOLD..? yang sudi ajak aku dual..

    Siapa dari GOLD..? yang sudi ajak aku dual..
  13. Replies
    27
    Views
    7,357

    Kesian plak nengok..meh sini sayang..IGM castello...

    Kesian plak nengok..meh sini sayang..IGM castello untuk join DSxWW..konpem budak2 DSxR tak berani serang..Aku perthan desa ko tanpa di jentik sesiapa :)
  14. Replies
    37
    Views
    27,608

    Art banyak lagi tuh..takkan nengok...

    Art banyak lagi tuh..takkan nengok jer..hahaha..gilak ini sever..art2 panas masih banyak dan belum di sapu
  15. Replies
    203
    Views
    69,868

    Thanks..untuk apa nak flame orang dan register id...

    Thanks..untuk apa nak flame orang dan register id forum baru..tunjuk jer id sebenar forum walau sama dengan id di game sever..apa takut..? :D
  16. Replies
    203
    Views
    69,868

    Isabella..ko tak yah la dok layan TIN KOSONG...

    Isabella..ko tak yah la dok layan TIN KOSONG tu..tu bukan player indon..yang rata playernya dalam ally racist player indon.
    Ko perati bahasa dia guna elok2..dah kalo terselit BAH tu..bukan player...
  17. Replies
    203
    Views
    69,868

    MOD..tolong check dan berikan ulasan anda..adakah...

    MOD..tolong check dan berikan ulasan anda..adakah id forum isabella kepunyaan sy..
  18. Replies
    247
    Views
    81,245

    Travian merupkan game perang mengikut apa teknik...

    Travian merupkan game perang mengikut apa teknik dan cara pemikiran..Semua yang bertarung dia game ini mahukan kemenangan..kalau rasa nak kalah baik tak perlu main..sehingga membuang masa..duit dan...
  19. Replies
    247
    Views
    81,245

    Cerdik atau tidak cerdik..? kamu beri faktanya...

    Cerdik atau tidak cerdik..? kamu beri faktanya dan kamu sendiri beri ulasan setelah fakta itu kamu tau..:x
    Lebih baik diam dari berkata2 untuk tidak menunjukkan kebodohan kita..
  20. Replies
    69
    Views
    50,196

    Apa ada pada nama..(shake).. Tak pe..abang...

    Apa ada pada nama..(shake)..

    Tak pe..abang tetap dengan nish..:p sebab nish tak over..round ketiga kita orang decide tak mau hit dah..hehehe..abang trus decide ngan GKP untuk greatest ruler bagi...
  21. Replies
    247
    Views
    81,245

    Tak yah paste2 ler..raya pun lom tentu...

    Tak yah paste2 ler..raya pun lom tentu abis..(rofl)
  22. Replies
    203
    Views
    69,868

    Balik bergaya..bukan ada satu lagi ker WW yang...

    Balik bergaya..bukan ada satu lagi ker WW yang balik bergaya jugak..?

    Dulu dok kata troops skyz BALIK BERGAYA..bole ler..sebab cluerly dah sapu dlu...yang nie takkan 2 sekali WW Off ANC WW...
  23. Replies
    247
    Views
    81,245

    Plan asal memang kami tak mau WW..tapi bila start...

    Plan asal memang kami tak mau WW..tapi bila start WW..perkiraan def kami semua banyak..sebab kami ingat akan berperang besar dengan SW seperti sever2 lepas..nampknya SW kali nie tak memberi tentangan...
  24. Replies
    247
    Views
    81,245

    Mesti mega defender tu PD seseorang..dengar2 mega...

    Mesti mega defender tu PD seseorang..dengar2 mega defender nie lom masuk WW lagi...larikkk
  25. Replies
    6
    Views
    8,072

    MoL Point Di Hentikan

    MYX dalam penghujung ..ada plak masalah nie..maka banyaklah troops2 kelaparan..kematian troops dan pelbagai masalah bagi pemain yang menggunakan gold..sampai bila masalah nie..?

    Kami bukan pemain...
Results 1 to 25 of 159
Page 1 of 7 1 2 3 4