Search:

Type: Posts; User: blutal

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Thread: one bip

    by blutal
    Replies
    7
    Views
    7,216

    Onebip nih antara pembayaran paling senang dalam...

    Onebip nih antara pembayaran paling senang dalam game ni. Dia guna kredit henfon ko. Aku ada try banyak kali, so takde paper guna nih.... SAFE GUARANTEED :)
  2. Replies
    37
    Views
    58,898

    Competition larr... baru lar challenging sikit!...

    Competition larr... baru lar challenging sikit! Mana boleh manja2...
  3. Replies
    37
    Views
    58,898

    Cara Memilih Ibu Kota

    DIPETIK DARIPADA BANTUAN TRAVIAN

    Ibu kota adalah kampung yang paling penting dalam permainan ini dan anda perlu berfikir sewaktu mula permainan. Pertama dan utama, ini yang anda perlukan untuk...
  4. Replies
    30
    Views
    51,653

    ikut orang lah, kalau orang tuh baik, hentikan....

    ikut orang lah, kalau orang tuh baik, hentikan. Kalau jahat, TARBILLLLL!!!!!!:D:D:D:D
  5. Replies
    30
    Views
    51,653

    Tips Untuk Farmer

    Diambil dari : Panduan Travian


    Jangan jadi Farm
    Targetkan Farm yang tidak aktif di kawasan anda
    Jangan bazirkan masa membiarkan askar anda di kampung anda
    Elakkan berlawan dengan kampung...
  6. Replies
    3
    Views
    9,083

    Tips Menjaga Password

    Diambil dari blog : http://travianmy.blogspot.com/

    Travian permainan percuma MMORPG anda boleh memainkan daripada komputer anda dan juga di komputer di tempat-tempat lain. Sedikit kesilapan boleh...
  7. Thread: Rate the Avatar

    by blutal
    Replies
    160
    Views
    67,926

    hmm me? Ok??

    hmm me? Ok??
  8. Replies
    9
    Views
    3,665

    Boleh ke letak iklan kat forum?

    saya ada blog sendiri dan saya nak iklankan kat sini. kena bayar ke?
  9. Replies
    21
    Views
    6,711

    tapi bagi aku kalau ko tak simpan askar crop tak...

    tapi bagi aku kalau ko tak simpan askar crop tak penting

    Oh ya lagi satu... korang nak farm aku farm la askar aku sekaran 3/1 dari crop aku wakakaka!
  10. Thread: Travian Guide

    by blutal
    Replies
    8
    Views
    5,157

    I already bought it.

    It's a nice guide to download but it is up to you to either download it. Because it's not free but it's a good thing to invest in your game.
  11. Aku askar 1:1 maksud aku itu kemungkinan ajelah

    Aku askar 1:1 maksud aku itu kemungkinan ajelah
  12. Thread: Phone atau PDA

    by blutal
    Replies
    29
    Views
    18,040

    !!!

    Setahu aku kebnyakan PDA dari tahun 2005-09 boleh main travian
  13. Replies
    21
    Views
    6,711

    Hmm...

    Aku setuju semua yg korang tulis tapi yang farm tu cuba lah elak
  14. Replies
    13
    Views
    4,591

    Setahu aku...

    Setahu aku la kan kredit kad tak masuk uid kan?
  15. Best case scenario: Ko wrong klik Medium case...

    Best case scenario: Ko wrong klik
    Medium case scenario: Sitter ko buat
    Worst case: Hacker
    ???: Hantu?
  16. Thread: Phone atau PDA

    by blutal
    Replies
    29
    Views
    18,040

    tapi aku punya boleh baca mesej dan laporan saja!

    tapi aku punya boleh baca mesej dan laporan saja!
  17. Replies
    11
    Views
    8,745

    sebab apa yang dimintak terlalu karut!

    sebab apa yang dimintak terlalu karut!
  18. Thread: travians.com

    by blutal
    Replies
    28
    Views
    26,373

    travians.com

    aku nak tanya.. korang ada main travians tak? dari pencipta travian gak!
  19. Replies
    1,744
    Views
    489,179

    KoRn coming undone

    KoRn coming undone
  20. Thread: x faham

    by blutal
    Replies
    17
    Views
    4,889

    best fren korang pon kengkadang takleh caye

    best fren korang pon kengkadang takleh caye
  21. Replies
    34
    Views
    22,082

    Poll: 1st of all ko perlukan ini... Movie maker...

    1st of all ko perlukan ini...

    Movie maker
    Video yang sesuai
    Lagu yang best

    OK sebenarnya benda ni tak payah diajar je... lama2 nanti paham la
  22. Replies
    34
    Views
    22,082

    Poll: aku tau orang datang sini dah tau semua tuh dulu...

    aku tau orang datang sini dah tau semua tuh dulu orang yang follow aku tu sadin dia penah kata kat aku macam tu... aku delete jelah... lagipun ko tengok kat header dia ada tuulis travian help kan?...
  23. Replies
    34
    Views
    22,082

    Poll: tak payah dulu... buat nyemak jerr

    tak payah dulu... buat nyemak jerr
  24. Replies
    34
    Views
    22,082

    Poll: ah ok ko tulisla dulu

    ah ok ko tulisla dulu
  25. Replies
    34
    Views
    22,082

    Poll: ok thx... dah activate ke belom?

    ok thx... dah activate ke belom?
Results 1 to 25 of 93
Page 1 of 4 1 2 3 4