Search:

Type: Posts; User: nfayshall

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    16
    Views
    14,998

    Selamat Tahun Baru

    Salam sejahtera utk semua,

    Selamat Tahun Baru 2011,dah lama tinggalkan travian,so buat rakan2 seperjuangan dulu,ingatla daku dalam memori anda..
  2. ya,agreed with fariz..admin pls solve this...

    ya,agreed with fariz..admin pls solve this problem asap...a lot og mail received in my mailbox regarding the virus infection..so I just deleted all
  3. Replies
    6
    Views
    828

    kena ada kedutaan

    salam bro,

    Kedutaan kena ada,baru persekutuan boleh menjemput anda..rujuk panduan
  4. Replies
    22
    Views
    2,626

    ingin join

    1)ID Travian(Nama): Bsenang

    2)Populasi:65

    3)Puak:Rom

    4)Koordinat Kampung:124|20

    5)Strategi (penyerang/pembela/pedagang)semua ada?
  5. Replies
    1
    Views
    389

    I would like to joined?what the step to join? ...

    I would like to joined?what the step to join?

    my koordint 124/20,timur laut,bsenang dan have more than 50 populasi,pls add me

    thanks
  6. Thread: permohonan

    by nfayshall
    Replies
    5
    Views
    711

    aku pun asyik kena serang,my coordinat...

    aku pun asyik kena serang,my coordinat 124/20,timur laut,nama kampung,bsenang.Puak ialah ROM

    tiap2 hari masuk game ni klau internet tak jame ler..jemputla aku untuk masuk perskutuan anda..thanks
  7. Replies
    22
    Views
    3,203

    nak join

    saya pun org baru,dah kena serang byk kali,so decide to join your group..koordinat 124/20,bsenang

    thanks
Results 1 to 7 of 7