Search:

Type: Posts; User: McZohanz

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    13
    Views
    4,133

    Travian Saga Travian Origins Travian...

    Travian Saga

    Travian Origins

    Travian Legends

    (rofl)(rofl)(hi)(hi)
  2. Replies
    6
    Views
    3,066

    Terima kasih banyak-banyak Tuan Adam.. :)

    Terima kasih banyak-banyak Tuan Adam.. :)
  3. Replies
    6
    Views
    3,066

    Err maksud soalan tu sebenarnya ialah cara...

    Err maksud soalan tu sebenarnya ialah cara bermain.. Maaf sebab silap taip..
    Jika sama permainannya, maka perlu buat WW jugalah, dan Kampung Pegawai Rom ibarat kampung Natar untuk dapatkan artifak...
  4. Replies
    6
    Views
    3,066

    Travian Server 19

    Server 19 ni macam mana peraturan permainan ye.. kat mana nak cari peraturan permainan ni ye.. mohon bantuan dari rakan-rakan semua..
  5. Thread: "mod bercuti"

    by McZohanz
    Replies
    0
    Views
    1,212

    "mod bercuti"

    Nak batalkan MOD BERCUTI tu pun mau guna GOLD ke..? adoii.. cepat kaya mcm ni.. RM5 tu nak batalkan Mod Bercuti tu bersamaan dengan 25 Gold.. nampak gayanye tunggu je la sampai habis tempoh mod...
  6. Replies
    10
    Views
    3,590

    Masuk Spam xpe selagi ianya di alamat email yang...

    Masuk Spam xpe selagi ianya di alamat email yang sama.. tp selama ni aku tak penah lagi masuk spam yg berkaitan dengan Travian ni..
  7. Replies
    0
    Views
    1,113

    Promosi Emas Travian Games

    Kenapalah tak buat promosi emas di hujung-hujung bulan dikala gaji.. :(
    Kalau dihujung bulan sewaktu gaji keluar 25,26,27,28,29hb tu kan bagus.. dapat la jugak merasa beli gold promosi tu.. :) 6-9...
  8. (clap)(muscle):em:

    (clap)(muscle):em:
  9. Ye bro, still main setelah benti main jap 2...

    Ye bro, still main setelah benti main jap 2 tahun..
  10. waaalaikumussalam.. khabar baik sgt2..

    waaalaikumussalam.. khabar baik sgt2..
  11. Thread: oasis

    by McZohanz
    Replies
    3
    Views
    1,890

    a'ah la, tak perasan pangkah warna merah tu.. (y)

    a'ah la, tak perasan pangkah warna merah tu.. (y)
  12. Thread: oasis

    by McZohanz
    Replies
    3
    Views
    1,890

    suruh kawan2 serang oasis tu sekali dgn wira.....

    suruh kawan2 serang oasis tu sekali dgn wira.. biasanya mcm tu lah, tp taktau lah jika ada cara yg sebetulnya..
  13. Replies
    10
    Views
    3,590

    xde cara la bro selain dari kekalkan email...

    xde cara la bro selain dari kekalkan email berlainan tu main sehingga kedua2 email tu dpat medal.. huhuhuhu.. segalanya mungkin.. jawapan yang lebih bernas ialah dari yang lebih arif.. saya hanya...
  14. Thread: Transfer Gold

    by McZohanz
    Replies
    8
    Views
    3,453

    Sama-sama:)

    Sama-sama:)
  15. Thread: Transfer Gold

    by McZohanz
    Replies
    8
    Views
    3,453

    boleh transfer bro jika Gold tu yg dibeli.. jika...

    boleh transfer bro jika Gold tu yg dibeli.. jika Gold yg ditukar dr silver hasil pengembaraan tidak boleh di transfer.. biasanya akan dapat email dr plus@travian.com.my untuk lebihan gold tu..
    ...
  16. Replies
    10
    Views
    3,590

    Sama-sama Tuan Spek.. :)

    Sama-sama Tuan Spek.. :)
  17. Replies
    4
    Views
    2,233

    Dah post dah kat situ.. :)

    Dah post dah kat situ.. :)
  18. Thread: Travianspeed

    by McZohanz
    Replies
    0
    Views
    1,219

    Travianspeed

    URL ni boleh dipercayai ke..?

    http://http://travianspeed.ws/
  19. Replies
    10
    Views
    3,590

    Email yang sama, tak kira anda bermain di...

    Email yang sama, tak kira anda bermain di mana-mana server sekalipun, yang penting email yang sama..
  20. Replies
    4
    Views
    2,233

    Adakah di masa hadapan akan diwujudkan..?

    Adakah di masa hadapan akan diwujudkan..?
  21. Replies
    4
    Views
    2,233

    Travian Merchandise

    Salam admin,

    Saya nak tanya berkenaan dgn Travian jugak ni, ade tak Travian Malaysia keluarkan apa2 barang jualan seperti MUG, T-SHIRT, CAP etc.
  22. itu betul, tp kena fhm yg baru2 nak main ni kita...

    itu betul, tp kena fhm yg baru2 nak main ni kita tak tau yg dorg ni online mcm mana, ade yg aktif.. tp ye la.. sebab peraturan ketat tu la, pemain baru yg aktif ni di pinggirkan.. di sebabkan dorg...
  23. Replies
    4
    Views
    1,834

    Terima kasih Landsay.. persoalan telah di jawab.....

    Terima kasih Landsay.. persoalan telah di jawab.. boleh close thread.. hahaha
  24. Thread: Chat Room

    by McZohanz
    Replies
    4
    Views
    5,134

    itu la, kalau dulu tahun 2008/2009 chat room tu...

    itu la, kalau dulu tahun 2008/2009 chat room tu sentiasa ade org je.. meriah..siap main game teka teki lagi.. huhuhu.. skrg dah xde dah.. rindu lak zaman tu..
  25. azam baru yang tak tahan tu.. huhuhu :)

    azam baru yang tak tahan tu.. huhuhu :)
Results 1 to 25 of 47
Page 1 of 2 1 2