Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Persekutuan

  1. #11
    limit's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Atas Bumi Allah
    Posts
    133

    Default

    Quote Originally Posted by aezan View Post
    Correct me if i am wrong; If the founder leave the alliance, the leadership will switch to the co-founder, right.? Then the alliance will not dissolved.. But if the level of the embassy in the co-founder's village is not sufficient to support the whole members, then what is going to happen.? Is the alliance going to dissolve.? Or something else.?
    yes,player yang ada dalam ally itu tetap berada disitu sehingga di kick atau co-founder menaikkan tahap kedutaan.jika hendak menjemput juga dia perlu menaikkan tahap kedutaan beliau.

  2. #12
    Pegawai Waren I 1qmal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    321

    Default

    Quote Originally Posted by limit View Post
    mst korang tak pernah serah tugas kan?hehe..betul cakap mefun321 tu..kalau ketua tinggalkan persekutuan tanpa ada sesiapa yang jadi co-founder.automatik persektutuan tu dibubarkan.tapi kalau kite dah dapat segala kuasa dalam persekutuan tu.automatik lah kita jadi founder de.dengan syarat kedutaan kita mst dapat tampung ahli yang sedia ada dalam persekutuan tu..paham?
    tapi aku ada exp. ktua aku kluar, pastu ada yg terpaksa delete akaun, embassy sapa paling tinggi x tau. camner?
    playing my1

    YEAAAAAAAAHHHH
    all A's
    woot woot

    Wkwkwkwk...Biri2 unit apporching!...ready! set! mbekkk...

    "sometimes slow but steady, fast too speedy"

    Wkwkwkwk...

  3. #13
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    42

    Default

    In game we ask others to use proper malay, but here...all language added togehter. ><"
    Don't tell me you know who I am!!!

  4. #14
    Ominificent
    Guest

    Default

    rojak....u know when l see those post in malay sms short form l wont read it =[ not even those igm l receive when l playing in s3 ...l will most likely view roughly through and hopefully get what he trying to say to me

  5. #15
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Penang
    Posts
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Ominificent View Post
    rojak....u know when l see those post in malay sms short form l wont read it =[ not even those igm l receive when l playing in s3 ...l will most likely view roughly through and hopefully get what he trying to say to me
    kui2.. tapi ok lah u masih nak baca dan nak faham maksud "tersirat" IGM tuh..
    i am noob.. but the are others who more noob that me

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •