Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: How hero point affect army

  1. #11
    Leftenan Kolonel Vlastním Mods's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Behind you
    Posts
    727

    Default

    Not a good idea... save the points for attack bonus or the army... it will help a lot towards endgame...

  2. #12

    Default

    sbb thread hero aku da kene locked, aku tanya kat cni plak...

    klu hero kte defence kampung dan tak mati, ada pengalaman masuk gak ker?
    There is no such stupid question,
    But sometimes there is a stupid answer

    わけわかんないぞ!!

  3. #13
    Prebet ahfred's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by wakuwaku View Post
    sbb thread hero aku da kene locked, aku tanya kat cni plak...

    klu hero kte defence kampung dan tak mati, ada pengalaman masuk gak ker?

    kalau troops attacker serang and then ur hero still alive..thats mean u dapat lah % > pengalaman..but % depend on attacker size...if im not mistaken...better buat hero exmple: ROM : KJ Teutonik : KT ...lagi save..but make sure lah kalau takleh defend village dri attacker jngn nak defend pakai wira..bila dah mati example wira tahap 50 > kos nya tinggi untuk hidupkan..TQ

  4. #14
    Lans Koperal zombi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Qelate
    Posts
    56

    Default

    lagi tinggi kos lagi lama hero nak hidupkan...klu x salah akulah
    Alamak!!!!

  5. #15
    limit's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Atas Bumi Allah
    Posts
    133

    Default

    Quote Originally Posted by zombi View Post
    lagi tinggi kos lagi lama hero nak hidupkan...klu x salah akulah
    Lagi tinggi tahap hero,lagi tinggi kos untuk dihidupkan dan lagi lama masa yang diambil untuk hidup.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •