Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: 2persekutuan

  1. #1
    inaila
    Guest

    Default 2persekutuan

    bolehkah seseorang pemain itu menyertai 2 atau lebih persatuan sekaligus

  2. #2
    Sarjan Rozar's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    tandas..
    Posts
    105

    Default

    Hanya 1 persekutuan saja boleh disertai pada satu-satu masa.
    Walaupun anda membina lagi kedutaan di kpg. ke-2, tetap 1 persekutuan saja boleh di sertai.

    lagipun, nak buat apa banyak persekutuan?

  3. #3
    Bear D Eater
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by inaila View Post
    bolehkah seseorang pemain itu menyertai 2 atau lebih persatuan sekaligus
    Problem tu...kate kan kalo due2 persekutuan ko berperang sesame sdr...mane ko nk sokong?

    Nasib baek blh join 1 je, kan

  4. #4
    Sarjan aezan's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    My house
    Posts
    113

    Default

    Betul tu.. Lagipun, kalau sertai banyak persekutuan serentak, nanti awak sendiri yang kelam-kabut.. .. Pilihlah persekutuan yang awak fikirkan terbaik bagi awak.. lol..
    [k.o.g]

  5. #5
    Leftenan darkfox95's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pasir Mas, Kelantan, Malaysia, Asia, Earth, Solar System, Milky Way, Universe. (Anything I Miss?)
    Posts
    408

    Default

    persekutuan baik bukan dari ssegi top jer tapi mementingkan org lain....sakit sama diterima suka pun dirai bersama...bukan dari top jer

  6. #6
    Prebet aristotle999's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Seremban
    Posts
    11

    Default

    Betul bila ada persekutuan kita kena berkerjasama dari semua aspek...tapi memang hanya boleh ada satu persekutuan kalau dah tak berminat pada federation tuh...logoff dari team tuh lah hehehe

  7. #7
    mazaa
    Guest

    Talking

    kalau join persekutuan . lebih satu nanti jadi macam Pak pandir lak..........

  8. #8
    Prebet aristotle999's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Seremban
    Posts
    11

    Default

    Quote Originally Posted by mazaa View Post
    kalau join persekutuan . lebih satu nanti jadi macam Pak pandir lak..........
    hahaha!!!

  9. #9

    Default

    hanya 1 jer lah.. wat 1000000 kg punk.. 1 ally jer boleh join

  10. #10
    inaila
    Guest

    Default

    oic so macam mana nak cepatrkan penghasilan sumber
    n emas tu boleh beli guna mole point ke

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •