Results 1 to 9 of 9

Thread: TravianReports.com & TravianSkins.com

  1. #1
    CaptainLucifel
    Guest

    Default TravianReports.com & TravianSkins.com

    www.travianskins.com adalah halaman yang mengandungi 75 grafik pek dan anda juga boleh reka grafik sendiri dalam 5 minit. Cara untuk mengunakan adalah sangat mudah, anda cuma letakkan link/url dalam profail anda dan grafik pek akan ada dalam akaun anda.


    TravianReports.com - Tidak perlu tangkapan skrin untuk menunjukan Laporan Serangan!
    Anda cuma perlu tekan Ctrl+A, Ctrl+C dan letakkan dalam textbox tersebut dengan Ctrl+V. Ia akan memberi anda imej PNG untuk post anda dalam forum.



    ------------------------------------------------

    www.travianskins.com is a page where you can find more than 75 grafic packs and you have also the posibility of create one yourself in no more than 5 minutes.
    The way to put it in your account is very easy, you have to copy one link in your profile and the grafic pack will be in your account.


    TravianReports.com - The end of screenshots for showing Battle Reports!
    Just Select Battle Report text ( Ctrl+A ), copy it ( Ctrl+C ) and paste it in the tool ( Ctrl+V )
    It will give you a real PNG image for post in yours forums

    I'm sorry for my Google translation, so if someone wants translate my post correctly, he's welcome
    Last edited by CaptainLucifel; 03-25-2009 at 08:25 PM.

  2. #2
    Lans Koperal bahabp's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Jangan Pandang Belakang!
    Posts
    53

    Default

    bagus ni...

  3. #3
    Koperal utser's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    BLA
    Posts
    57

    Default

    aku nak cuba.

  4. #4
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    29

    Default

    yang travianskins tu ak try xleh pon?

  5. #5

    Default

    ^
    ^Sebab nya xleh kerana itu buat versi Travian yang tlah lalu T.31

    Sekarang kita para pengguna Travian memakai versi T.35, sehingga lah travianskins tu xleh berlaku...


    CMIIW

  6. #6
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    selangor
    Posts
    92

    Default

    CaptainLucifel yg travian report tu khas untuk indon je ker....

  7. #7
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    193

    Default

    jika awak ada melawat laman web tu.. di atas sekali muka surat ada banyak ikon bendera kan? klik salah satu laman web akan menggunakan bahasa untuk negara berkenaan.

  8. #8
    Lans Koperal Helmi's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    North Cave
    Posts
    34

    Default

    wow....ni suda bgus....xde la melalut sgt seperti sape2 yg nk request travian dlm 3d ....ekekekekekekekeke

  9. #9

    Default

    aku sudah tengok travians skin dan travians report.yang travian reports tu ada di board umum suka-suka.
    I can"t stop to play.Here.http://www.travian.com.my/?uc=my2_4499.Nape berhenti main.

    Gadong boleh!

    Spoiler for Kegilaan Rer:
    gi gila
    Spoiler for Lihat saya kalau mau tahu:
    Rer Sabah!
    Spoiler for Details lagi tekan:
    Rer Pedalaman
    Spoiler for Lagi tekan:
    Rer Beaufort
    Spoiler for penat tekan,tinggal satu kali:
    Rer Kampung Lago S.k Gadong
    haha.

    Yohoo. Malas.

    http://www.travian.com/?uc=comx_172139

    satu lagi,http://www.travian.com.my/?uc=myx_13646

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •