Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: MY-SW:Deklarasi Peperangan

  1. #1
    iez
    Guest

    Default MY-SW:Deklarasi Peperangan

    Deklarasi Peperangan:



    Dengan ini kami mengistiharkan peperangan sepenuhnya terhadap Persekutuan dibawah sehingga Permohonan Maaf secara terbuka diterima dari Ketua Persekutuan {!}WK™.

    Berikut adalah Persekutuan yang menjadi musuh kami:

    MaLaYa.®
    {!}WK-24
    {!}WK™
    {!}WK-GG

    kami akan berjuang sehingga permohonan maaf diterima dan akan menggunakan tarbil dan pelantak kami dengan sebaiknya demi mempertahankan kedaulatan Persekutuan MY dan sayap - sayap yang bernaung dibawahnya. Kami juga akan menyerang mana - mana konfederasi yang memberi bantuan secara langsung atau tidak kepada Persekutuan terlibat.

  2. #2
    healman
    Guest

    Angry

    Last edited by healman; 05-05-2009 at 01:11 AM. Reason: MY-SW best amOng the best!!!

  3. #3
    Prebet akimfeev's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Oasis..yg ada gajah shj..
    Posts
    3

    Default

    fed kat atas tu dah tak terdaye dah nak berperang ngan kitee
    Last edited by akimfeev; 05-05-2009 at 01:21 AM. Reason: lupe tarok kaler

  4. #4

    Default

    hehe kejahatan sungguh.
    Only sky is the limit.

  5. #5
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    aku yg xde kaitan dgn semua alliance kat atas nk join perang gak boleh tak?

  6. #6
    Prebet akimfeev's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Oasis..yg ada gajah shj..
    Posts
    3

    Default

    ko nak join leh jerk,di alu2kan

  7. #7

    Default

    ala.. stakat deklarasi perang ngan team kecik pun nak bangga??

    apara :P

  8. #8
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    mane bodycount?


    "Never trust someone with mask"

  9. #9

    Red face

    kicik, fed tu ko tgk kecik? Haha, insulting dorg tu rasanya.. Ntah la, dlu ranking top 20 gak suma tu, tp skrg ko tgk kecik ke? Knapa ek? Pikir2 ar sndri. Ahaks.

  10. #10
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    besar tp sim xde gune gak ^ ^


    "Never trust someone with mask"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •