Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Menakluk Oasis Berpenduduk

  1. #1

    Angry Menakluk Oasis Berpenduduk

    Saya cuba menakluk oasis yang telah berpenduduk tapi tidak berjaya sehinggalah kesetiaan Wira saya turun dari 100% ke 60% saja. Soalannya ialah, macam mana dan apa caranya untuk menakluk oasis yang telah berpenduduk.
    Last edited by Rozar; 04-16-2009 at 03:27 AM. Reason: Guna Font kecik pun org boleh baca.. >.<

  2. #2
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    Cara2..

    1) pastikan kt oasis tu dh takde askar milik kampung tu (aka sile WIPE/KILL semua askar)
    2) pastikan rumah agam berada di tahap yang 'membenarkan' anda menakluk oasis. jika rumah Agam wira anda pada tahap 10 DAN anda telah mempunyai oasis, sila NAIKKAN Rumah Agam ke tahap 15 OR gunakan rumah agam kampung LAIN
    3) serangan HARUS disertai dengan WIRA


    "Never trust someone with mask"

  3. #3
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    nk tanya sikit
    apa gunanya oasis ni?
    boleh tambah resource ke?

  4. #4
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    boleh tambah percentage sumber..


    "Never trust someone with mask"

  5. #5
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    oasis kat keliling kg aku semua member dah ambil.
    adoi..
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  6. #6
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    how much at least army needed for rom to destroy all the wild animal at the oasis?
    i send 25 of kesatria empayar and all die

  7. #7
    skyz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Above you..
    Posts
    183

    Default

    Depending on how much army that the oasis have..

  8. #8
    Pegawai Waren II cedia7891's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    n9
    Posts
    201

    Default

    Quote Originally Posted by fumakiller View Post
    how much at least army needed for rom to destroy all the wild animal at the oasis?
    i send 25 of kesatria empayar and all die
    u can check Combat Simulator at here
    make sure u have big troop

    http://kirilloid.ru/travian/warsim.php

  9. #9
    ak wild city
    Guest

    Default

    mode serangan normal sahaja boleh utk tawan oasis tapi kenapa button mode serangan normal tu tak leh klil lvl dah 15,lokasi oasis 7x7tetap tak leh tawan minta tolong

  10. #10
    skyz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Above you..
    Posts
    183

    Default

    Berapa oasis anda telah tawan?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •