Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Profile

  1. #1
    granny
    Guest

    Default Profile

    Ada siapa-siapa boleh bagi tau macam mana nak letak grafik cam pedang....tulisan ngan ukiran kat profile?

  2. #2
    Koperal
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Serdang - Bangi - Cyberjaya
    Posts
    66

    Default

    Copy aje orang lain punya... kalau tak rajin...!!

    format profile adalah center, dan kalau nak buat sendiri, ko kena buat kat mana mana [word contoh] pada format center... sebelum transfer dalam profile, pastikan tiada penggunaan space pada design tu sebab kalau ada confirm tak jadi...

    __...--~~~-. _ _.-~~~--...__
    // __...--~~- ._ !_.-~~--...__ \\
    // __...--~~~- ._ !_.-~~~--...__ \\
    // ___.....---~~._\ ! /_.~~----....._ \\
    =============\\!//=============

    Kalau ko copy kat atas tu akan jadi macam buku..

    Selamat mencuba...!
    Travian =

  3. #3
    granny
    Guest

    Default

    Apsal aku punya profile dia tak center tapi kat kiri?Camna nak ubah?

  4. #4
    shilanat
    Guest

    Default

    lepas ko buat ko tekan save... dia akan auto centre kan utk ko...

  5. #5
    khuzaime
    Guest

    Default

    __...--~~~-. _ _.-~~~--...__
    // __...--~~- ._ !_.-~~--...__ \\
    // __...--~~~- ._ !_.-~~~--...__ \\
    // ___.....---~~._\ ! /_.~~----....._ \\
    =============\\!//=============

    macam nie ker nak buat??atau kat dalam game travian sana tuh??

  6. #6
    Lans Koperal fishy21's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36

    Default

    copy paste je la...tak susah..try it urself.

  7. #7
    khuzaime
    Guest

    Default

    hmmm.....klu boleh...bukak la avatar..x kan x support..amik pakage murah ker website nie??klu 3gb cukup..

  8. #8
    Lans Koperal fishy21's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36

    Default

    yang gambar buku tu kat travian.

    avatar boleh guna la..try la

  9. #9
    khuzaime
    Guest

    Default

    x dapat pun nak letak avatar....

  10. #10
    Lans Koperal fishy21's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    36

    Default

    ranking tak cukup...ade function ni...admin tak buka je..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •