Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 68

Thread: Sebarang Solan

  1. #11
    Sarjan azroy's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    PD
    Posts
    109

    Default natar lagi...

    saye ada soalan..
    tolong bagitau saya apa bendanye natar ni?
    dah tanya dlm forum lain tapi tak sorang pun nak jawap...cian saye.

  2. #12
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    natar ni kaum mcm rom,teuton dgn gaul jugak
    tapi diaorg ni xleh dipilih
    diaorg akan dikawal oleh NPC
    hanya dijangka keluar 300 hari selepas server start dan 100 hari bg speed server
    natar ni race yg paling kuat dlm travian
    so, be prepare bila natar keluar..
    Last edited by fumakiller; 04-28-2009 at 01:26 PM.

  3. #13
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    selangor
    Posts
    92

    Angry

    wei kenape aku nak upgrade lama sangat

    Kawasan Pembalakan (tahap 1) 167:59:53 jam siap pada pukul 16:16
    Lombong Bijih Besi (tahap 1) 168:08:23 jam siap pada pukul 16:25
    Gua (tahap 1) 168:08:56 jam siap pada pukul 16:25
    [aku ambil nie secara copy daripada ape yang berlaku padaku]

  4. #14
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    selangor
    Posts
    92

    Talking

    tapi mcm mana plak kalu dah k.k. lvl 10 tapi ditarbil sampai level 0 dan pada masa yang sama kita tengah buat pej. dagangan[maaplah ye.. sbb soalan ini berkaitan dengan jawapan(fumakiller) kepada soalan yang ditanya oleh bahabp pada page 1)

  5. #15
    king10magi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    135

    Default

    terima kasih kerana guna Tread ni ................




  6. #16
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Kuala Lumpur and Malaysia
    Posts
    134

    Default

    Quote Originally Posted by saYdAas View Post
    wei kenape aku nak upgrade lama sangat

    Kawasan Pembalakan (tahap 1) 167:59:53 jam siap pada pukul 16:16
    Lombong Bijih Besi (tahap 1) 168:08:23 jam siap pada pukul 16:25
    Gua (tahap 1) 168:08:56 jam siap pada pukul 16:25
    [aku ambil nie secara copy daripada ape yang berlaku padaku]
    mak ai...lama tu...x pernah kene la pulak...

  7. #17

    Default

    Aku ade soalan la macam mana nak minta bantuan dari orang lain plz jawab kk

  8. #18

    Default

    Quote Originally Posted by barucaem View Post
    cari aja pakai croop finder pasti ketemu 15c and 9c

    di coba ya...
    zzzzzzzz..........
    ban?

  9. #19
    Staff Sarjan Anwaruddin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    137

    Default

    Quote Originally Posted by saYdAas View Post
    wei kenape aku nak upgrade lama sangat

    Kawasan Pembalakan (tahap 1) 167:59:53 jam siap pada pukul 16:16
    Lombong Bijih Besi (tahap 1) 168:08:23 jam siap pada pukul 16:25
    Gua (tahap 1) 168:08:56 jam siap pada pukul 16:25
    [aku ambil nie secara copy daripada ape yang berlaku padaku]
    mgkn bug???

  10. #20
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    31

    Default

    Askar Lembing
    970|380|880|400| 1:40:00

    Terlalu sedikit
    sumber

    Askar Kapak
    880|580|1560|580| 1:45:00

    Terlalu sedikit
    sumber



    wei nape jd camni plk....nape mahal sgt nk wat tu...
    dah la aku baru lg dalm bnda ni...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •