Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 68

Thread: Sebarang Solan

  1. #21
    aminleo1412
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by budaktpg View Post
    Askar Lembing
    970|380|880|400| 1:40:00

    Terlalu sedikit
    sumber

    Askar Kapak
    880|580|1560|580| 1:45:00

    Terlalu sedikit
    sumber



    wei nape jd camni plk....nape mahal sgt nk wat tu...
    dah la aku baru lg dalm bnda ni...
    Kalo nak beli askar kat berek....kalo nak selidik askar kat akedemi....tapi kalo belum selidik nak terus beli memang jadi begini....tu je jawapannya.....easy friend.....
    Last edited by aminleo1412; 04-29-2009 at 06:58 PM. Reason: salah ejaan kot?

  2. #22
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    31

    Default

    okey..trimas...
    peace no war.. :P

  3. #23
    Lans Koperal bahabp's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Jangan Pandang Belakang!
    Posts
    53

    Smile

    Quote Originally Posted by fumakiller View Post
    aku ada soalan
    apa gunanya topic ni?
    kalau ada soalan baik wat topik baru je
    lagi senang nk reply

    soalan kedua
    boleh tak nk tau tarikh sebenar semua server start?
    senang sikit nk tau bila natar keluar..
    tarikh semua server stat dah ada dah kt forum UMUM...

  4. #24
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    selangor
    Posts
    92

    Talking

    tumpang tanya adakah hari esok[ jumaat, 1 mei 09 ] akan diadakan hari cuti mcm hari chinese new year yang dimana semua server di travian akan aman seperti x de perang, dapt travian plus dll pada hari esok [ cuti hari pekerja ]

  5. #25
    aminleo1412
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by saYdAas View Post
    tumpang tanya adakah hari esok[ jumaat, 1 mei 09 ] akan diadakan hari cuti mcm hari chinese new year yang dimana semua server di travian akan aman seperti x de perang, dapt travian plus dll pada hari esok [ cuti hari pekerja ]
    mungkin ade kot,kalo cuti hari buruh/pekerja maknanya travian plus akan memberikan kelebihan kepada pemain bahawa esok semua pemain tidak boleh bekerja menaikkan populasi kerana semua pekerja kampung cuti kot.....takde lah gurau jer...tak tau la macam mane esok....kita tgok esok apa yang berlaku.....

  6. #26
    Lans Koperal bahabp's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Jangan Pandang Belakang!
    Posts
    53

    Red face

    Quote Originally Posted by aminleo1412 View Post
    mungkin ade kot,kalo cuti hari buruh/pekerja maknanya travian plus akan memberikan kelebihan kepada pemain bahawa esok semua pemain tidak boleh bekerja menaikkan populasi kerana semua pekerja kampung cuti kot.....takde lah gurau jer...tak tau la macam mane esok....kita tgok esok apa yang berlaku.....

    ya lah,betul tu...apa pun kita tunggu esok, apa yg akan berlaku agaknya ekk..

  7. #27
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    dan jawapannya ialah:TIADA

    cuti buruh maner ader hari keamanan..
    kalau setiap hari cuti dibuat hari keamanan..
    baik takyah main..
    yela..
    malaysia memang banyak hari cuti umum...

    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  8. #28
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Kuala Lumpur and Malaysia
    Posts
    134

    Default

    Quote Originally Posted by aminleo1412 View Post


    Kalo nak beli askar kat berek....kalo nak selidik askar kat akedemi....tapi kalo belum selidik nak terus beli memang jadi begini....tu je jawapannya.....easy friend.....
    boleh ke buat askar sebelum selidik?

  9. #29
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    31

    Default

    Quote Originally Posted by pyan View Post
    boleh ke buat askar sebelum selidik?


    tu mmg tak leh..kene laa selidik dlu br leh buat askar...kalu tak camne nk tau buat..hihi
    easy friend..

  10. #30
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    31

    Default

    wei camne nk dptkan emas ek..hihih

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •