Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 68

Thread: Sebarang Solan

  1. #1
    king10magi's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    135

    Post Sebarang Solan

    sebarang soalan bleh lah ditanyakan disini ............................



  2. #2
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    erk...
    apa motif thread nih..
    :o:o
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  3. #3

    Default

    lolz..
    thread ni sure2 kena delete...

    forum ni untk travian je lolz...
    Population Is Nothing,Army Are Everything

  4. #4
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    aku ada soalan
    apa gunanya topic ni?
    kalau ada soalan baik wat topik baru je
    lagi senang nk reply

    soalan kedua
    boleh tak nk tau tarikh sebenar semua server start?
    senang sikit nk tau bila natar keluar..
    Last edited by fumakiller; 04-26-2009 at 12:53 AM.

  5. #5
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    Bleh check kt travian-util


    "Never trust someone with mask"

  6. #6
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    lagi satu ada tak website yg blh tlg cari tapak utk wat village yg ada 15c atau 9c?
    penat aku cari, satu pun xjumpa..

  7. #7
    Lans Koperal barucaem's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    33

    Default

    cari aja pakai croop finder pasti ketemu 15c and 9c

    di coba ya...

  8. #8
    Lans Koperal bahabp's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Jangan Pandang Belakang!
    Posts
    53

    Default

    kalau kita bina kandang kuda thp 10 semata-mata utk bina pejabat dagangan.....kemudian bila dah bina
    pej.dagangan,...boleh tak kita runtuhkan balik kandang kuda tu? adakah pej.dagangan juga akan turut musnah...

  9. #9
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    x musnah..
    tapi bila nk bina kandang kuda kena start dari lvl 1 semula sbb dah diruntuhkan..

  10. #10
    Lans Koperal bahabp's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Jangan Pandang Belakang!
    Posts
    53

    Default

    oic...mcm tu ker..tq bro

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •