Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: MY-SW:Deklarasi Peperangan

  1. #11

    Smile

    btul!! Haha

  2. #12
    healman
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by KiCiK View Post
    ala.. stakat deklarasi perang ngan team kecik pun nak bangga??

    apara :P
    kami pihak MY-SW bukan nak berbangga.. cuma yg kami inginkan dari pihak lawan agar memohon maaf secara terbuka kepada ketua kami.. iaitu iez.. supaya lain kali kalau nak mohon sesuatu.. hantar la surat melalui kata-kata yg lebih berdiplomasi.. bukan main terjah atau terus mengugut (berbau ancaman)..

    kalau mereka memohon maaf diatas kesilapan mereka.. kami pihak MY-SW dengan senang hati memaafkan dan peperangan akan tamat..

  3. #13

    Default

    kenapa sampai isytihar perang??cite la sket ngan forumer laen.. huhuhuhu

  4. #14

    Default

    kalau x silap MY tgh berperang dgn WWF
    kenapa x istihar perang? atau istihar perang dengan yg kecik saja? ahaha

  5. #15
    Koperal arrancar's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Gombak, Selangor, Malaysia, Asia, Earth, Milky Way?
    Posts
    55

    Default

    Quote Originally Posted by ahfred View Post
    strategi lah bro...travian nie mainan strategi..even israel ngan pakistan pun tak declare pun perang tapi main serang je..bila declare kena hancurkan abis=abisan.....tue je konsep dia..nanti fowardkan kat travian admin german..buat satu game lagi berkonsepkan moden..bukan kampung..buat bandar plakk..puak decepticon, megatron ngan autobot..mesti gempak..(lari tajuk plak..im sorry( suara amir raja lawak)....hehehe
    imperion.org? ~ni bkan advertising kan? sebab ni travian game gak,,

    kalu dikire advertising,, mintak maaf
    You type fast, you'll die faster
    Current Activity
    ~SQLi-ing?


    Help me? God will bless you

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •