Results 1 to 7 of 7

Thread: TenTanG PeRBeNDaHaRaaN

  1. #1
    aminleo1412
    Guest

    Default TenTanG PeRBeNDaHaRaaN

    Apa benda perbendaharaan itu?...apa kegunaanyer?....penting sangatkah ia?....sungguh misteri.....persoalan ini telah berabad2 lamanya dikaji oleh saintis2 terkenal yang profesional di dunia, tetapi tidak terjawab.....adakah anda seorang yang profesional bagi menjawab soalan diatas.....?
    Last edited by aminleo1412; 05-11-2009 at 01:23 PM. Reason: Kasi suspens ckit soalannyer....

  2. #2

    Default

    Perbendaharan boleh dibina dikampung selain dari ibukota. Digunakan untuk menyimpan artifak atau pelan pembinaan kuno untuk membina Keajaiban Dunia (World Wonder) pada tahap 10.

  3. #3
    aminleo1412
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Sokongan View Post
    Perbendaharan boleh dibina dikampung selain dari ibukota. Digunakan untuk menyimpan artifak atau pelan pembinaan kuno untuk membina Keajaiban Dunia (World Wonder) pada tahap 10.
    apakah kegunaan world wonder...?mesti ade keistimewaannya tersendiri kerana AGAK mahal untuk membinanya....adakah world wonder akan dibina diatas tapak pembinaan...?

  4. #4

    Default

    malas nk terang ler..
    dh rmai sngat tnya soklan tu..
    Population Is Nothing,Army Are Everything

  5. #5
    Staff Sarjan Anwaruddin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    137

    Default

    Quote Originally Posted by Mashimaro View Post
    malas nk terang ler..
    dh rmai sngat tnya soklan tu..
    btul2...mmg dh rmi sgt tanye soaln ni...

  6. #6
    Koperal
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Serdang - Bangi - Cyberjaya
    Posts
    66

    Default

    Quote Originally Posted by Mashimaro View Post
    malas nk terang ler..
    dh rmai sngat tnya soklan tu..
    ku pun malas aaa nak jawab... tapi korang tgk sendiri aaa WOW yang ada kat link yang ku beri ni... pemain yang berjaya mencipta WOW lvl 100 akan diishtiharkan menang... tapi untuk kemenangan, 'apa yang penting... kerjasama'...!! rom gaul teuton perlu berganding bahu...!! s1 dah berusia 300++ hari, mungkin ada yang sedang ready untuk mencipta WOW dan menjadi pemain/persekutuan unggul dalam mys1...

    Click sini
    **aci ke ku berikan link ni kat sini...!!??
    Travian =

  7. #7
    Lans Koperal ZeroEx's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sabah
    Posts
    43

    Default

    Quote Originally Posted by aminleo1412 View Post
    apakah kegunaan world wonder...?mesti ade keistimewaannya tersendiri kerana AGAK mahal untuk membinanya....adakah world wonder akan dibina diatas tapak pembinaan...?
    Klu nak tahu pi cari kat FAQ

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •