Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Rumah Agam Wira

  1. #1

    Default Rumah Agam Wira

    Wira anda mempunyai 55% mata nyawanya..
    aq rase nyawa wira aq cam x bergerak je...

    camne ni..
    kang mati kang..
    rugi la...
    Population Is Nothing,Army Are Everything

  2. #2
    Staff Sarjan Anwaruddin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    137

    Default

    kalau xsilap aku cube ko tgk bape hari pemulihan utk Hero...
    **betulkan klu aku tersilap**

  3. #3
    Koperal
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Serdang - Bangi - Cyberjaya
    Posts
    66

    Default

    takpe... kalu mati, buat aa semula... atau ko hold aa dulu dari serangan kalau takut mati...!!
    Travian =

  4. #4
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    baik ko tengok ko ader tak add untuk pemulihan dier..
    kalau takde...
    sampai abis server pon tak nenaik...
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  5. #5
    Koperal GWTS's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    KK
    Posts
    93

    Default

    XXXXXX tahap 45 (Askar Belantan)
    Serangan: 5465 (+) 100
    Pertahanan: 35/10 (+) 0
    Bonus-Serangan: 20% (+) 100
    Bonus-Pertahanan: 2% (+) 10
    Pemulihan: 100/Hari (+) 20<----- pemulihan
    Pengalaman: 63% 0

    upgrade pemulihan tu.. kalau x upgrade tak naik2 la hp dia.. ^^

  6. #6
    Lans Koperal ZeroEx's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sabah
    Posts
    43

    Default

    Tapi mcm mana yer nak tahu Nyawa hero, klu tahu nanti senang lah nak tahu berapa point pemulihan yg perlu

  7. #7
    limit's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Atas Bumi Allah
    Posts
    133

    Default

    Quote Originally Posted by ZeroEx View Post
    Tapi mcm mana yer nak tahu Nyawa hero, klu tahu nanti senang lah nak tahu berapa point pemulihan yg perlu
    kena tny hero tu,mampu tak de g berperang..

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by ZeroEx View Post
    Tapi mcm mana yer nak tahu Nyawa hero, klu tahu nanti senang lah nak tahu berapa point pemulihan yg perlu

    Nyawa hero ada dinyatakan di bawah penerangan rumah agam wira, cthnya :

    Wira anda mempunyai 100% mata nyawanya
    dan telah menjajah 3 oasis hingga sekarang.

    Yang penting pemulihan, lets say wira anda menyerang dan tinggal 35% mata nyawanya. Lihat kepada pemulihan anda, sekiranya pemulihan anda adalah Pemulihan: 50/Hari jadi keesokannya akan jadi 35% + 50 = 85% Hari seterusnya lengkap semula 100%.

  9. #9
    Staff Sarjan Anwaruddin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    137

    Default

    Quote Originally Posted by GWTS View Post
    XXXXXX tahap 45 (Askar Belantan)
    Serangan: 5465 (+) 100
    Pertahanan: 35/10 (+) 0
    Bonus-Serangan: 20% (+) 100
    Bonus-Pertahanan: 2% (+) 10
    Pemulihan: 100/Hari (+) 20<----- pemulihan
    Pengalaman: 63% 0

    upgrade pemulihan tu.. kalau x upgrade tak naik2 la hp dia.. ^^

    Ko pakai askar belantan je ke utk hero??

  10. #10
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    wira dengan nyawa bwh 20% lebih cenderung untuk kojol.. walau askar anda balik dengan selamat


    "Never trust someone with mask"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •