Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Antara 15C & 9C

  1. #1

    Default Antara 15C & 9C

    Nak tanya sikit ni..

    Aku nak bukak kampung baru..
    Masalahnye antara kg 15c & 9c mna berbaloi aq amik dulu ye?
    Kg 15c & 9c tu sebelah menyebelah..
    Population Is Nothing,Army Are Everything

  2. #2
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    amek 9c dulu, pastu baru 15c


    "Never trust someone with mask"

  3. #3

    Default

    aish..
    senang2 je nk ttup thread ni...

    kasi la sbb kenapa kena amik 9c dlu?
    Population Is Nothing,Army Are Everything

  4. #4
    Kiva
    Guest

    Default

    ntahnye...asyik soklan dh dijawab je..nti la..aku pon nk tny gak...15c tu ape?9c tu ape...

  5. #5
    Lans Koperal ZeroEx's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sabah
    Posts
    43

    Default

    15c = 15ladang 9c = 9ladang
    This forum requires that you wait 90 seconds between posts. Please try again in 1 seconds.

  6. #6
    Lans Koperal Don_Vito's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    nearby u
    Posts
    55

    Default

    kami tutup supaya dapat elakkan dari topik jadi terlalu panjang dan lama-lama mesti off topik..
    Quote Originally Posted by Cisco View Post
    sape yg ada xs kt bahagian 'Pelayar Travian'.. aktifkan dirimu heheh

  7. #7

    Default

    I nak tanya sini... mcm mna nak download game???
    __________________________________________________ _____________________________________
    disney movie
    games4girls

  8. #8
    Pegawai Waren II cedia7891's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    n9
    Posts
    201

    Default

    Quote Originally Posted by Cisco View Post
    amek 9c dulu, pastu baru 15c
    tp aku rsa baik amik 15c dulu
    bg aku 9c senang jumpa,15c susah jumpa

  9. #9
    Lans Koperal ZeroEx's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sabah
    Posts
    43

    Default

    Quote Originally Posted by cedia7891 View Post
    tp aku rsa baik amik 15c dulu
    bg aku 9c senang jumpa,15c susah jumpa
    yah kata awk tu benar ...
    This forum requires that you wait 90 seconds between posts. Please try again in 1 seconds.

  10. #10

    Default

    Pada keadaan 9c, anda masih mempunyai 3 petak sumber untuk kayu / tanah liat dan besi. Ini akan memudahkan anda untuk membangunkan kampung terbabit tanpa mengharapkan bantuan sumber dari kampung anda yang lain.

    Untuk keadaan 15c, pembangunan kampung adalah berdasarkan bantuan sumber dari kampung anda yang lain memandangkan anda mempunyai hanya 1 petak bagi kayu / tanah liat dan besi.

    15c membenarkan anda mempunyai jumlah tentera yang besar apabila dibangunkan sepenuhnya kerana jumlah tanaman yang banyak untuk menampung tentera yang ada. 15c dengan 150% oasis ladang adalah sukar dicari dan merupakan idaman semua pemain berpengalaman.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •