Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: simulator peperangan tu apa

  1. #11

    Default

    Quote Originally Posted by cedia7891 View Post
    kolo ko nak serang org:
    1.penyerang tu ko masukan puak ko
    2.pembela tu org yg ko nak serang
    3.serbuan utk mencuri sumber manakala normal utk serang betul2
    Kalau nak mengkaji kampung anda diserang pun boleh :

    1. Penyerang : musuh anda cthnya : 5000 askar kapak
    2. Pembela : askar anda : 5000 falanks

    Simulator ini berguna apabila anda ingin menganggarkan berapa defend yang perlu anda ada untuk menyebabkan askar serangan pihak musuh tidak kembali ke kampungnya

  2. #12
    Staff Sarjan Anwaruddin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    137

    Default

    Quote Originally Posted by uhacks View Post
    camane nak hantar spy>???
    kene buat spy..pastu klik kat mane kg yg ko nk anta tu..klik kat hantar tentera..pastu klik kat serangan normal / serbuan...pastu pilih samaada utk meninjau sumber @ meninjau pertahanan

  3. #13

    Default

    Quote Originally Posted by Anwaruddin View Post
    kene buat spy..pastu klik kat mane kg yg ko nk anta tu..klik kat hantar tentera..pastu klik kat serangan normal / serbuan...pastu pilih samaada utk meninjau sumber @ meninjau pertahanan
    aku dh klik kat serangan norml.... pastu die terus anto askar.... xde pon choice tuk tinjauan.... aku nak meninjau je.... tanak serang dulu....

  4. #14
    Pegawai Waren II cedia7891's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    n9
    Posts
    201

    Default

    Quote Originally Posted by trilavier View Post
    aku dh klik kat serangan norml.... pastu die terus anto askar.... xde pon choice tuk tinjauan.... aku nak meninjau je.... tanak serang dulu....
    pasti kan ko hntr spy je..
    jgn hntr ngan askar len

  5. #15
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    simulator ni x berapa lengkap..
    lebih baik ko download software simulator travian kat dlm internet
    yg tu lebih lengkap siap boleh masukkan level wall dgn tahap perisai dgn senjata..

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •