Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: betul ker myx akan ditutup lagi 2 bulan?

  1. #21
    Staff Sarjan Anwaruddin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    137

    Default

    kite ni dh lari dah dari topik yg sbnr..

  2. #22
    aminleo1412
    Guest

    Default

    Tak pe la...tu iklan la kasi menarik....kalo nak masuk kat topik umum x best plak...sebab aku jarang bukak forum umum nih...lagipun,aku rase pemain2 ramai yg tertumpu pd forum pertanyaan nih...

  3. #23

    Default

    Nak tanye (newbie ni) WW tu ape? Klo server tutup, kita tak leh main lagi la ye? Tak best nye :'( Camna klo sy tak sempat nak siapkan kampung (kalo), server tetap akan ditutup ke? Natar tu ape?

  4. #24

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by someone View Post
    Nak tanye (newbie ni) WW tu ape? Klo server tutup, kita tak leh main lagi la ye? Tak best nye :'( Camna klo sy tak sempat nak siapkan kampung (kalo), server tetap akan ditutup ke? Natar tu ape?

    Anda perlu gunakan Fungsi Seacrh dahulu sebelum post,ataupun anda perlu buka Thread baru...

    Mod: rasenye thread ni dah boleh closed

  5. #25
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    thread ditutup....

    topik telah terkeluar dari yang sepatutnya
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •