Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: betul ker myx akan ditutup lagi 2 bulan?

  1. #1
    SealOfSun
    Guest

    Default betul ker myx akan ditutup lagi 2 bulan?

    betul ker myx akan ditutup lagi 2 bulan?

  2. #2
    aminleo1412
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by SealOfSun View Post
    betul ker myx akan ditutup lagi 2 bulan?
    mane ko dengar citer ni...?...setahu aku restart jew....

  3. #3
    limit's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Atas Bumi Allah
    Posts
    133

    Default

    Quote Originally Posted by SealOfSun View Post
    betul ker myx akan ditutup lagi 2 bulan?
    myx hanya akan ditutup/restart selepas WW dpt dibina sehingga tahap 100.

  4. #4
    aminleo1412
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by limit View Post
    myx hanya akan ditutup/restart selepas WW dpt dibina sehingga tahap 100.
    ooo lagi 2 bulan tu menandakan bermulanya pembinaan WW la...so kalo server nak restart kene tggu tahap 100 la...kalo diorang lambat upgrade sampai tahap 100 maknenyer lambat la server ni restart...maknenyer bukan lagi 2 bulan la server ni restart mungkin lagi 3-4 bulan yer?

  5. #5

    Default

    Depends juga, semuanya bergantung kepada admin, jikalau ally-ally yang ada di dalam server tu xdapat mengalahkan Natar dan melengkapkan WW ke lvl 100, admin boleh dan akan menamatkan server tersebut jika mengambil masa yang terlalu lama.

  6. #6
    limit's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Atas Bumi Allah
    Posts
    133

    Default

    yerps..betul ckp DD..

  7. #7
    aminleo1412
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by DynamicDuo View Post
    Depends juga, semuanya bergantung kepada admin, jikalau ally-ally yang ada di dalam server tu xdapat mengalahkan Natar dan melengkapkan WW ke lvl 100, admin boleh dan akan menamatkan server tersebut jika mengambil masa yang terlalu lama.
    tak sabar lah nak tengok apa akan jadi lagi 3-4 bulan soon dekat server MyX nih...lebih2 lagi kemunculan kaum natar....

  8. #8
    limit's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Atas Bumi Allah
    Posts
    133

    Default

    Quote Originally Posted by aminleo1412 View Post
    tak sabar lah nak tengok apa akan jadi lagi 3-4 bulan soon dekat server MyX nih...lebih2 lagi kemunculan kaum natar....
    untuk pengetahuan aminleo1412,natar myx dan s1 hampir2 sama waktu dia.so pilih lah eh nak tgk mana..

  9. #9
    aminleo1412
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by limit View Post
    untuk pengetahuan aminleo1412,natar myx dan s1 hampir2 sama waktu dia.so pilih lah eh nak tgk mana..
    ok thanks....

  10. #10
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    aku rase kalu xbine WW, natar yg akan bine


    "Never trust someone with mask"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •