Results 1 to 9 of 9

Thread: NATAR myx

  1. #1
    hummm
    Guest

    Talking NATAR myx

    kapan la natar tiba di myx?

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by hummm View Post
    kapan la natar tiba di myx?
    sabar ya... xlama lagi. bisa nunggu x? kalau x bisa, deletin aja akaunnya.

    mengikut bro Mod, natar s1 hampir sama dengan natar myx. Dengar khabar 4 Jun s1 sudah release, Jadi natar myx mungkin akan tiba dalam bulan ini.

    sabar yaa... ibu-ibu, bapak-bapak semua.

  3. #3
    limit's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Atas Bumi Allah
    Posts
    133

    Default

    Natar di jangka keluar pada 24 Jun
    Paling lewat akhir bulan Jun

  4. #4
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    natar ni ada protection time tak mcm player lain?
    contohnya x boleh serang dlm masa 3 hari selepas Natar muncul..

  5. #5
    Leftenan darkfox95's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pasir Mas, Kelantan, Malaysia, Asia, Earth, Solar System, Milky Way, Universe. (Anything I Miss?)
    Posts
    408

    Default

    x ader daa... buat apa NPC nnak ada perlindungan... dia kuar tu trus antar intipan..... askar dia pun 100k lebih woo

  6. #6
    Lans Koperal ZeroEx's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sabah
    Posts
    43

    Default

    yah betol tu ... tapi x apa2 sebab klu x silap aku natar hanya menyerang WOW
    This forum requires that you wait 90 seconds between posts. Please try again in 1 seconds.

  7. #7
    Leftenan darkfox95's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pasir Mas, Kelantan, Malaysia, Asia, Earth, Solar System, Milky Way, Universe. (Anything I Miss?)
    Posts
    408

    Default

    mula2 dia antar burung pengintip... lepas tu dia akan serang org yang ader WoW tiap tiap 5 level. Cnthnya:

    5,10,15,20,25,30.................................9 7,98,99

    Hipotesis:
    Dan semakin tinggi tahap WoW anda semakin kuat dia menyerang

    Penyelesaian:
    Pada tahap 99 sah kalau dia antar tarbil trus turun lvl 60 kot.... nak naik lvl 100 tu pergh... ampir semua res kena sejuta......

  8. #8
    men98
    Guest

    Default

    natar dijangka datang pada 25hb ni....
    baik ko persedia banyak banyak askar

  9. #9
    Leftenan darkfox95's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pasir Mas, Kelantan, Malaysia, Asia, Earth, Solar System, Milky Way, Universe. (Anything I Miss?)
    Posts
    408

    Default

    ak x main speed server.... ak main kat my2 jer... kat ctu jer ak membangun... pop ak spatutnya 2000+ tapi jadi 600+.. ni sebab org paw 2 kg ak la ni... masa tu ak x leh online so sitter jaga...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •