Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Pasal Kedutaan

  1. #1

    Default Pasal Kedutaan

    kalo kt kg 1st bt kedutaan
    pastu kg 2 bt kedutaan jgk...

    then kt kg 1st dah penuh n collapse kedutaan kt kg 1st tuh,adakah kte akan terkluar dr guild o tdk?
    Vedi Veni Vicci

  2. #2
    Lans Koperal Wawan89's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    in some place u can't find me
    Posts
    53

    Default

    tidak akan t'keluar dari guild m'lainkn anda kena kick or anda keluar dari guild.

  3. #3

    Default

    thx bro
    so blh la aku runtuhkan kedutaan tuh
    Vedi Veni Vicci

  4. #4
    Prebet
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    5

    Wink Pasal Kedutaan

    Kedutaan nie kegunaan nye utk menyertai persekutuan kan...so,x jdik msalah ler klu kg sy 2 x upgradekn kedutaan smpai level 10...jnji sy dh der prsekutuan...btol kn??

  5. #5
    Pegawai Waren II cedia7891's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    n9
    Posts
    201

    Default

    yap betoi,kalo ko join je,kedutaan lvl 1 dah ckp
    my1 just restart...
    http://www.travian.com.my/?uc=my1_655
    -i cant support res now,but later
    -i can teach u
    -choose (-,+)

  6. #6
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    193

    Default

    Kedutaan di tahap tinggi juga bagus untuk mengumpul Mata Budaya ^_^

  7. #7
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    kedutaan nih gune waktu nak join ally/asaskan ally je..
    pastu join bleh runtuhkan je..
    ala..
    mata budaya aper halnya..
    buat dewan sudah..
    hohohoh..
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  8. #8
    Lans Koperal zombi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Qelate
    Posts
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Pikachu View Post
    Kedutaan di tahap tinggi juga bagus untuk mengumpul Mata Budaya ^_^
    Dewan!!!!dewan!!!
    Alamak!!!!

  9. #9
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    aik??
    kirenye klu kite dah asaskan persekutuan, boleh runtuhkan kedutaan??
    then cmne nk tgk aly kite??
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  10. #10

    Default

    ^
    ^
    kalau ko sudah join ally..., kedutaan tak pasal di runtuhkan guna mengkosongkan slot buat bina bangunan laen...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •