Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: delete akaun

  1. #1

    Default delete akaun

    bagaimana nak cancel semula pembatalan akaun selepas 24 jam itu..?? saya perlukan jawapan dengan cepat..

  2. #2

    Default

    reject ahli ke?

  3. #3
    Lans Koperal Wawan89's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    in some place u can't find me
    Posts
    53

    Default

    rsa susah sikit kot.. apa2 pn tny yg lg pakar or PM admin travian..

  4. #4
    Staff Sarjan Anwaruddin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    137

    Default

    boleh rasenye...kite kan akan diberi mase selama 72 Jam utk membatlkna akaun...cube tgk kat profail kite di bah akaun...

  5. #5

    Default

    saya dah buka bhagian profail, tapi dah x boleh cancel..so??

  6. #6
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    ko dah tak boleh cancel dah..
    selepas tempoh 24 jam tuh,penghapusan total akan berlaku dan penghapusan itu tidak boleh ditarik balik..
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  7. #7

    Default

    kalo nak batalkan juga, cepat2 PM admin travian dan MH. Kalau nasib baik, mereka baca msg awak dan tolong batalkan. Tapi, kena ada sebab kukuh kenapa nak batalkan..

  8. #8
    Pegawai Waren II cedia7891's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    n9
    Posts
    201

    Default

    dulu aku penah kene,tired kene attack je pastu aku close akaun,pastu dlm masa 48 jam dah damai dah,xde attack lg..
    nak cencel dah xleh plak..huhu...

  9. #9
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    rasanya x boleh cancel selepas 24jam
    register je akaun baru..

  10. #10
    Leftenan darkfox95's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pasir Mas, Kelantan, Malaysia, Asia, Earth, Solar System, Milky Way, Universe. (Anything I Miss?)
    Posts
    408

    Default

    kita diberi 72j atau 3 ari penuh baru akaun kita didelete spenohnya termasukla askar2 yg ader kat kg lain... kita bleh cancel delete akaun dalam masa 24 jam pertama... kalau dah lepas masa tu... alamatnnya goodbyela pada acc tu... mengenai sorang tu(nama apa entah) dia kata soh PM admin ak x pasti...


    Kalau nak delete sng jer:
    1.Tekan profil lepas tu klik akauun dan skrol ke bawah... masukkan pass dan delete.
    2.tak active slama 2 minggu

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •