Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Thread: Bagaimana Untuk Mendapatkan Tarbil Dalam Masa Satu Bulan!

  1. #21
    skyz's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Above you..
    Posts
    183

    Default

    Tak penah bukan maksud benda tu legal. Cuba post kat forum mereka.

  2. #22
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    larat ke nak layan forum travian US...
    hehehehe..

  3. #23
    men98
    Guest

    Default

    banyak org kat forum travian u.s

  4. #24

    Default

    Quote Originally Posted by cedia7891 View Post
    tanya skit:
    ko buat tarbil dlm satu bulan kat serve biasa ke speed serve??
    kalo serve biasa:ko mmg hebat
    kalo speed serve:biasa je
    aku bukan nak menunjuk tapi kat server biasa aku boleh dapat tarbil dalam 1 minggu, dan kampung kedua dalam minggu kedua lepas main, dalam sebulan boleh dapat kampung ketiga

    so tarbil dalam sebulan kat server biasa tu pun biasa jer

    kalau speed sepatutnya dapat tarbil dalam masa 4 hari

  5. #25
    Sarjan blutal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    segambut
    Posts
    85

    Default

    very good... tapi pengalaman ngeri aku kat server arab la 14 orang farm aku! nak guna BI tak paham, online translator pon problem... pastu suruh stop... korang tau tau jelah orang arab...
    AKU NAK TANYA. KORANG SEMUA DAH LAWAT KE TIDAK BANTUAN TRAVIAN? BELUM??? BUAT SKARANG!!!!!!!

  6. #26
    Staff Sarjan Anwaruddin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    137

    Default

    klu bleh dpt tarbil dlm mase seminggu pe kate ko trunkan skit ilmu pade kitorg yg len...jgn kedekut ilmu..

  7. #27
    Sarjan Rozar's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    tandas..
    Posts
    105

    Default

    Hmm , rasanya aku tau apa rahsia dia
    Main Teuton + raid 24jam + tak tido = Tarbil dlm 7hari !!!
    Itu Cara paling senang...tapi tak tau la kot2 dia ada rahsia lain... huhu

  8. #28
    men98
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by Rozar View Post
    Hmm , rasanya aku tau apa rahsia dia
    Main Teuton + raid 24jam + tak tido = Tarbil dlm 7hari !!!
    Itu Cara paling senang...tapi tak tau la kot2 dia ada rahsia lain... huhu
    tak tido??!!peliknye...

  9. #29
    Leftenan darkfox95's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pasir Mas, Kelantan, Malaysia, Asia, Earth, Solar System, Milky Way, Universe. (Anything I Miss?)
    Posts
    408

    Default

    mengikut kajian ak.... kalau x tido dalam sminggu bleh bawak maut..... ia lebih cepat mati jika x cukup tido berbanding kebuluran.... so 24/7 la online kalau nak jumpa munkar dan nakir ehhehehhehe.........Ni saja jer mukadimah....

    Kalau nak cepat lagi mintak bantuan drpd member... tp jgn overdose sumber tu nanti MH kasi ban.....

  10. #30
    Sarjan blutal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    segambut
    Posts
    85

    Default

    tapi apahal pon carik sitter yang baik
    AKU NAK TANYA. KORANG SEMUA DAH LAWAT KE TIDAK BANTUAN TRAVIAN? BELUM??? BUAT SKARANG!!!!!!!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •