Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 43

Thread: oasis

  1. #21
    Staff Sarjan Anwaruddin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    137

    Default

    Quote Originally Posted by darkfox95 View Post
    tahap rumah agam wira untuk menjajah oasis ialah 10,15,20 dan maksimum nyer hanya 3 aja.... nak jajah oasis antar iro masa serang oasis tu... bila semua askar alam mati oasis menjadi milik anda

    p/s: ak ader 15c... sitter ak pi jajah oasis yg +50% tanaman... lol... dah limpah daa
    kasi akulah tanaman klu ko punye smpi melimpah...

  2. #22
    Leftenan darkfox95's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pasir Mas, Kelantan, Malaysia, Asia, Earth, Solar System, Milky Way, Universe. (Anything I Miss?)
    Posts
    408

    Default

    pedagang pun bz angkut sumber org lain.... askar pun pergi mintak sumber ngan org lain

  3. #23
    Sarjan azroy's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    PD
    Posts
    109

    Default

    Quote Originally Posted by orent View Post
    adoyaiiii.....orang cakap 10 baru boleh jajah.....
    nak gak 5 la ko nie.....
    TAK PAHAM AKU.........
    takpe..takpe orent jgn mare dia..remember tak ada soalan bodoh di sini yg ada cuma foolish answer.
    contohnye spt err..boleh kita berkenalan..? ha, apa jawapan kpd soalan tu..?!!:o:o

  4. #24
    Lans Koperal orent's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sepang/Nilai
    Posts
    40

    Default

    em......klau ade yang tanye macam aku wt xtau je......
    hehehe.......
    back to topic.....
    aku nak tanye ckit.....1kg cme boleh tawan 3oasis je ke?
    ADOYAIIIII!!!!!!!!TAK PAHAMMM AKU

  5. #25
    Lans Koperal pahlawan's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    negara yg belum islamiyah
    Posts
    31

    Default

    Quote Originally Posted by orent View Post
    em......klau ade yang tanye macam aku wt xtau je......
    hehehe.......
    back to topic.....
    aku nak tanye ckit.....1kg cme boleh tawan 3oasis je ke?

    yelaaa..........
    ko xbace ke post sebelum2 nie,
    aiyoo.

  6. #26
    Lans Koperal orent's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sepang/Nilai
    Posts
    40

    Wink

    oyeke......
    xperasan la......
    adoyaiiiii.......
    ADOYAIIIII!!!!!!!!TAK PAHAMMM AKU

  7. #27
    Leftenan darkfox95's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pasir Mas, Kelantan, Malaysia, Asia, Earth, Solar System, Milky Way, Universe. (Anything I Miss?)
    Posts
    408

    Default

    3 oasis jer dan oasis tu mesti dlm area 7x7 ko......

  8. #28

    Default Oasis

    Quote Originally Posted by azroy View Post
    takpe biar aku tolon jawap..oasis itu ialah lapangan sumber tambahan, hanya boleh dikuasai jika kg anda berada dlm kawasan 7 X 7 sekitarnye sahaja.
    Jika anda berjaya menakluk oasis tersebut (hanya boleh dijajah dgn bantuan hero anda), bermakna resource kepada pendapatan kg anda akan bertambah proportunate kepada kelebihan asas yg ada pada ciri2 oasis yg anda takluk itu...
    haa camno ada paham tak atau makin conpius..?..saja je tu aku bagi jawapan tak berapa direct..
    Nak reconfiem sikit. Oasis hanya bole dikuasai dalm lingkungan 7 x 7 jer? Kalau lebih takleh la yer?

  9. #29
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    Quote Originally Posted by edro View Post
    Nak reconfiem sikit. Oasis hanya bole dikuasai dalm lingkungan 7 x 7 jer? Kalau lebih takleh la yer?
    YUPP..
    dia mesti dalam kawasan lingkungan 7x7
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  10. #30
    Leftenan darkfox95's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pasir Mas, Kelantan, Malaysia, Asia, Earth, Solar System, Milky Way, Universe. (Anything I Miss?)
    Posts
    408

    Default

    7 x 7 tu sama ngan full map ko la..... ni untuk yang noob

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •