Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: Phone atau PDA

  1. #21
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    Quote Originally Posted by pyan View Post
    salam dan selamat semua...

    saya ingin bertanya,
    ada sesiapa yang tahu, phone atau pda atau umpc dan sebagainya yang boleh kita gunakan untuk main travian...

    kerana saya akan bersafar (kursus) dan susah untuk login...kalau ade alat2 macam ni mudah la...

    segala info amat dihargai dan didahului dengan ribuan terima kasih....

    saye ulangi semula topik diatas untuk bacaan semula....harap anda tidak terkeluar dari topik perbincangan ini.....jika tidak thread ini akan di tutup
    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  2. #22
    ipin
    Guest

    Default N73

    aku pakai N73 main travian nie... pakai web browser yg tersedia jer, model lain aku tak pernah pakai

  3. #23
    Prebet
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    15

    Talking

    Lor....
    Iphone Lagi baik...
    Pki iPhone 3gs.... Lagi Best...
    :P
    Last edited by hatake_kakashi; 07-24-2009 at 02:55 PM. Reason: perkataan tidak sesuai

  4. #24
    Sarjan blutal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    segambut
    Posts
    85

    Exclamation !!!

    Setahu aku kebnyakan PDA dari tahun 2005-09 boleh main travian
    AKU NAK TANYA. KORANG SEMUA DAH LAWAT KE TIDAK BANTUAN TRAVIAN? BELUM??? BUAT SKARANG!!!!!!!

  5. #25
    jebat
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by McZohanz View Post
    model ASUS, HTC, DOPOD boleh layan game travian ni
    WINDOW MOBILE PHONE..
    tak perlu fikir pasal software ape pun sbb dah ade window
    aku pakai N95..celcom prepaid..
    upgred, buat serangan, hantar igm semua boleh...

  6. #26
    Prebet Titanic Navy's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    In the ~Hell~
    Posts
    9

    Default

    I said to choose PDA
    It can play travian with trusted speed!

    On Phone, we browse more time!

    So we choose PDA

  7. #27
    Lans Koperal new2start's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    NORTH COUNTRY
    Posts
    17

    Default

    guna nokia yg gunakan s60 atau java platform. semua bole buat. baca mesej laporan semua bole.. aku try guna nokia 6210 navigator aku mmg cantek.. tunjuk the whole page. tapi berkenaan ngn laju atau x tuh kena la tnya ngn service provider.. lagi sempoi line, ibarat mcm maen kat komputer la..

  8. #28
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    aku tak tau pon boleh main travian dalam phone...
    cam mana...
    banyak duit ker

  9. #29
    Lans Koperal new2start's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    NORTH COUNTRY
    Posts
    17

    Default

    Quote Originally Posted by cyber View Post
    aku tak tau pon boleh main travian dalam phone...
    cam mana...
    banyak duit ker

    xpaya bnyak duit seyh.. pkai pakej yg maxis bg then bole da on9 pkai handphone.. paling lekeh la jenis phone is n-gage.. rasa2nya la.. jnji ada java platform

  10. #30

    Default

    pkai iPhone 3Gs la. bru canggih. mmng mantap
    ______________________________________________________________________________

    p/s: reply from my iPhone 4 16gb

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •