Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: Phone atau PDA

  1. #1
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Kuala Lumpur and Malaysia
    Posts
    134

    Default Phone atau PDA

    salam dan selamat semua...

    saya ingin bertanya,
    ada sesiapa yang tahu, phone atau pda atau umpc dan sebagainya yang boleh kita gunakan untuk main travian...

    kerana saya akan bersafar (kursus) dan susah untuk login...kalau ade alat2 macam ni mudah la...

    segala info amat dihargai dan didahului dengan ribuan terima kasih....

  2. #2
    Sarjan blutal's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    segambut
    Posts
    85

    Default

    I-phone boleh
    AKU NAK TANYA. KORANG SEMUA DAH LAWAT KE TIDAK BANTUAN TRAVIAN? BELUM??? BUAT SKARANG!!!!!!!

  3. #3
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Kuala Lumpur and Malaysia
    Posts
    134

    Default

    boleh bagi model ? atau lain2 yg boleh..kalau boleh janganla mahal2...kopak lar...

  4. #4
    Pegawai Waren II cedia7891's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    n9
    Posts
    201

    Default

    hp biasa pun leh..
    cam aku n73
    ko cuma perlu simcard broadband....
    tp susah skit la cz screen kecik..
    tgk lame2 berpinau mata
    my1 just restart...
    http://www.travian.com.my/?uc=my1_655
    -i cant support res now,but later
    -i can teach u
    -choose (-,+)

  5. #5
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Kuala Lumpur and Malaysia
    Posts
    134

    Default

    kalau pakai N73 tu, kau main travian pakai software ape? boleh ke kita buat serangan dll macam biasa?

  6. #6
    Staff Sarjan Anwaruddin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    137

    Default

    Aku cdangkan lebih baik ko gunakan sitter..pada aku biarlh ko tumpukan pada kursus yg ko nk pegi tu...Sekurang2nya ko akan dapat tumpukan pada kursus n dapat ilmu yg sepatutnye...walaupun aku dh lari dpd tajuk tpi ni lh pndpt aku...

  7. #7
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Kuala Lumpur and Malaysia
    Posts
    134

    Default

    laaa...bukan aku nak main masa kursus aku....masa kursus aku off....kalau main masa kursus, baik x yah pergi...
    kadang2 aku drive kereta, berhenti kat R&R, nak gak tengok balik....

  8. #8
    Staff Sarjan Anwaruddin's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    137

    Default

    ooo..yeke...ok2 aku tersilap..sori2..

  9. #9
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Kuala Lumpur and Malaysia
    Posts
    134

    Default

    Quote Originally Posted by cedia7891 View Post
    hp biasa pun leh..
    cam aku n73
    ko cuma perlu simcard broadband....
    tp susah skit la cz screen kecik..
    tgk lame2 berpinau mata
    kembali pada soalan asal...kau guna software ape?

  10. #10
    Lans Koperal McZohanz's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Petaling Jaya
    Posts
    43

    Default pda window mobile phone

    model ASUS, HTC, DOPOD boleh layan game travian ni
    WINDOW MOBILE PHONE..
    tak perlu fikir pasal software ape pun sbb dah ade window
    Last edited by McZohanz; 07-07-2009 at 09:30 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •