Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: x faham

  1. #11
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    hurm..
    aku punya dual skang duk kelatan..
    tapi tetap leh jalan..
    korang kene laa buat baik..
    baru dier takkan tikam belakang korang...
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  2. #12

    Default

    oo

    mknenye dual acc bkn kre sbg sitter?

    tp bg pass kat org tu?

  3. #13
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    Quote Originally Posted by HaruXD View Post
    oo

    mknenye dual acc bkn kre sbg sitter?

    tp bg pass kat org tu?

    sitter orang yang boleh login ke akaun kita tetapi gunakan pass akaun dia sendiri..
    dual orang lain yang boleh login ke akaun kita gunakan pass yang sebenarnya
    kelebihan dual:leh guna emas,delete akaun,serang guna mode normal,keluar dari ally dan lelain lagi..
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  4. #14

    Default

    oh...

    ok tq

  5. #15
    Prebet ahfred's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by acap2405 View Post
    sitter orang yang boleh login ke akaun kita tetapi gunakan pass akaun dia sendiri..
    dual orang lain yang boleh login ke akaun kita gunakan pass yang sebenarnya
    kelebihan dual:leh guna emas,delete akaun,serang guna mode normal,keluar dari ally dan lelain lagi..
    kalau dual player kena lah satu hati..kalau tak sependapat so maknanya tak kekal lama lah acct tue..ada kebaikan ada keburukan..yg penting kerjasama(wonder pet)

  6. #16
    Leftenan darkfox95's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pasir Mas, Kelantan, Malaysia, Asia, Earth, Solar System, Milky Way, Universe. (Anything I Miss?)
    Posts
    408

    Default

    acc musang95 ni dulu ader 5 player.... lepas tu 4 org tu back stabbed ak dgn kik ahli2 persekutuan ak... 1 jer yg masih setia.. 4 org tu kawan real life la... ak pun kat skolah ambik pisau dan tikam... sng kerja.... hahahaha.... Inilah bahayanya dual acc... back stabbed... kekadang dia sabotage kita... contohnya dia pergi srg personal nap... jd terptusla tali NAP dan nap kita seang kita... ancur berkecaila kg. nampaknya..

  7. #17
    Koperal angsa's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    dalam rumah antu
    Posts
    88

    Default

    betu ckap ko....darkfox,boleh abang pro tolong jadi sitter
    http://forum.travian.com.my/image.php?type=sigpic&userid=4610&dateline=1252129  511



    No, stop! Stop! Stop! You're going to take someone's eye out. Besides, you're saying it wrong. It's Levi-O-sa, not Levio-SA!

    -Hearmoine Granger-

    Click Here And You Are Under My Protection

    Please IGM
    remix if you click this link.....
    and says like this:to remix,i have click the link in forum,thank you

  8. #18

    Default

    Thread Locked due to many discussion instead of answering... Question has been answered by acap2405. Please open another thread if you have any other questions

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •