Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: oasis.... x fhm...

  1. #1
    Lans Koperal
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    kajang,selangor
    Posts
    47

    Question oasis.... x fhm...

    kalau nak ambik alih oasis kena bunuh semua askar alam dekat oasis tu dulu ke baru boleh ambik oasis tu???

  2. #2
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    yupp..
    kene bunuh pastu hantar hero tuk tawan oasis..
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  3. #3
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    193

    Default

    dan pastikan agam wira awak dah berada di tahap 10 untuk mula menawan oisis. Jgn lupa hanya oisis dalam 7x7 saja yang awak boleh tawan.

  4. #4
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    dlm 7x7 tu ape maksud nye?
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  5. #5
    Prebet far_east's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    kota bharu, Kelantan
    Posts
    9

    Default

    oasis tu ape????*_*

  6. #6
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    aku x pandai nk nerangin tapi ko leh tgk kat sini
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  7. #7
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    Quote Originally Posted by syazim View Post
    dlm 7x7 tu ape maksud nye?
    soalan dah terjawab.. ^^
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  8. #8
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    tp aku masih x tau yg ni..
    klu kite dah bunuh askar alam kat oasis n then matik sume askar kat situ, pastu kat oasis tu xde la aska dah kosong, tapi klu kite biak lame2 die masih kosong lagik atau akan ade askar semula?
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  9. #9
    Sarjan Rozar's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    tandas..
    Posts
    105

    Default

    kalau oasis dah kosong, tapi masih belum di tawan,
    tentera alam akan bertambah balik...tapi slow..

  10. #10
    Lans Koperal zombi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Qelate
    Posts
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Rozar View Post
    kalau oasis dah kosong, tapi masih belum di tawan,
    tentera alam akan bertambah balik...tapi slow..
    tp klu slow2 pom dalam masa panjang jadi byk jgk..jadi elok serang je hari2 sampai korang dapat tawan oasis sbelum ada yg tawan..
    Alamak!!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •