Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: spy

  1. #1

    Default spy

    camne nk mengesan spy?

  2. #2
    Lans Koperal
    Join Date
    May 2009
    Posts
    22

    Default

    owh.. senang je.. tgk la cter spy baba.. tp skng dh xde cter 2

  3. #3
    Lans Koperal
    Join Date
    May 2009
    Posts
    22

    Default

    spy ape?? spy baba?? spyware? spyderman?

  4. #4

    Default

    ler
    ReGis LuNa

  5. #5
    Pegawai Waren II cedia7891's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    n9
    Posts
    201

    Default

    kene ade at least 1 spy kat kg ko...
    kalo spy ko lg byk dari musuh,musuh akan mati sume spy,dan xdpt result
    my1 just restart...
    http://www.travian.com.my/?uc=my1_655
    -i cant support res now,but later
    -i can teach u
    -choose (-,+)

  6. #6
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    hoho..
    klau rasa dah abanyak askar..
    takyah laa bubuh spy..
    biar musuh gerun tengok jumlah askar ko..
    tapi klau askar skit spy kene ader laa..
    klau letak sekor tak gune gak..
    paling kurang 3 ekor..
    hohoho..
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  7. #7
    Leftenan Muda fumakiller's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    On The WaY To HeAVen
    Posts
    367

    Default

    x brapa paham soalan..
    nk mengesan spy(peninjau) yg dtg kat kampung atau spy dlm alliance?

  8. #8
    Koperal
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Serdang - Bangi - Cyberjaya
    Posts
    66

    Default

    spy akan dapat dikesan selepas ia sampai ke kampung... on the way, memang tak leh kesan...!!
    Travian =

  9. #9
    Pegawai Waren II cedia7891's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    n9
    Posts
    201

    Default

    itu pun kalo ade sekurang2nya 1 spy
    my1 just restart...
    http://www.travian.com.my/?uc=my1_655
    -i cant support res now,but later
    -i can teach u
    -choose (-,+)

  10. #10
    Koperal
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Serdang - Bangi - Cyberjaya
    Posts
    66

    Default

    tak juga... takde spy pun report akan keluar tentang kedatangan spy tu... dia gini, ada 2...

    1. kita takde spy - report keluar, spy kampung lain akan balik lenggang kangkung.

    2. kita ada spy - report keluar, spy kampung lain berkemungkinan akan tak balik kerana dibunuh spy dan segala askar yang ada dalam kampung kita. [bergantung berapa banyak spy kampung lain hantar]
    Travian =

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •