Results 1 to 7 of 7

Thread: AsKaR nAtAr

  1. #1
    Pegawai Waren II TeUtoN gRzzZz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    TeReNggANu
    Posts
    179

    Default AsKaR nAtAr

    JENIS ASKAR NATAR CAMNA?

    DALAM BM AKU NAK:o

  2. #2
    Zuizzati
    Guest

    Default Askar Natar

    Askar Natar nie saya x tahu bagaimana keadaannya...
    tapi, dia akan muncul di peta dan juga di statistik!!!
    Kita xkan dapat serang kg mereka walaupun kg mereka sudahpun mencapai populasi 100 keatas...
    Kita akan yang akan diserang oleh mereka...

    Mereka datang disebabkan oleh pembinaan wonderworld ataupun dunia keajaiban oleh pemain2 di sesuatu server...
    Kalau kampung anda diserang...
    salahkan pemain yang membuat dunia keajaiban itu...
    jika ada apa2 pertanyaan...
    sila alamatkan kepada:
    Nitro_drinker94@yahoo.com

  3. #3

    Default askar natar

    Quote Originally Posted by TeUtoN gRzzZz View Post
    JENIS ASKAR NATAR CAMNA?

    DALAM BM AKU NAK:o
    ni adalah contoh askar natar dalam ww village..(sila refer attachment)

    Mula dari kiri yer..

    Askar Tombak..Pahlawan Berduri...Pengawal...Burung Pemangsa...Penunggang kapak...Gajah Peperangan..Ballista...Maharaja Natar..Peneroka..

    Natar akan tiba kira-kira 300 hari selepas permainan dalam server biasa dan lebih kurang 100 hari dalam server speed.. Natar akan muncul bersama 13 sub-town yg dinamakan ww village..Natar akan meninjau semua pemain..untuk memberitahu ketibaannya.. 13 sub-town natar ni akan menjadi rebutan setiap persekutuan untuk membina ww.. Untuk mengambil kg ww ini.., pemain dikehendaki menawan kg natar tersebut dgn penghulu, senator atau pemimpin..kaedahnya seperti menawan kampung biasa..

    Dalam masa kira-kira 2 minggu..plan pembinaan ww akan keluar.. Plan tersebut artifak yg akan keluar dlm bentuk oasis..Seperti biasa pemain dikehendaki menyerang oasis tersebut untuk mendapatkan artifak dgn menggunakan wira.. Sebelum itu pemain dikehendaki memusnahkan perbendaharaan di oasis tersebut.. pemain yg ingin mengambil artifak perlu mempunyai perbendaharaan pd tahap tertinggi untuk menyimpan artifak..Juga rumah agam wira..

    Jangan risau..pemain lain tidak akan diserang oleh natar..natar hanya akan meninjau sahaja.. natar cuma menyerang pada kampung ww.. Jadi..hanya 13 kampung yg ditawan sahaja yang akan diserang oleh natar.. 13 id yg memegang kampung ww akan berusaha membina ww (world wonder @ dunia keajaiban) hingga ke level 100.. Sesiapa yg paling cepat membina ww peringkat ke 100 dikira sbg pemenang..Perlu diingatkan serangan natar akan tiba di kg ww..di setiap 5 peringkat ww..iaitu ww pd tahap..5..10..15..20..25..30..dan seterusnya..dan serangan natar tanpa henti ketika ww mencapai level 95 dan ke atas..

    Sebarang kesalahan..sila betulkan..trm kasih.. wslm

  4. #4
    Pegawai Waren II TeUtoN gRzzZz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    TeReNggANu
    Posts
    179

    Default

    memang berguna informasi ni....

  5. #5

  6. #6

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Talking

    Quote Originally Posted by TeUtoN gRzzZz View Post
    JENIS ASKAR NATAR CAMNA?

    DALAM BM AKU NAK:o
    Quote Originally Posted by Nagato~ View Post
    alo bro Nagato
    gRzzZz tu nak dlam bahasa melayu
    yang ko bagi tu bhasa english


  7. #7

    Default

    Tetapi saya perempuan~

    Dan dia boleh tengok symbol jer~
    Last edited by Nagato~; 08-30-2009 at 03:07 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •