Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Rumah Agam Wira kedua

  1. #11
    Pegawai Waren I dooms's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    bumi melaya
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by Rer View Post
    tapi saya pernah nampak ada orang wiranya ada dua yang aktif.
    wira bantuan kot...tu...orang lain punya....
    The Best Flamers Award choice by people.....

  2. #12

    Default

    law setiap kg ade wira sndiri .
    lmbt arr naik thp wira .

  3. #13

    Post nape

    nape begitu pulak?




    _____________________________

  4. #14
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Pengkalan Chepa (PC)
    Posts
    34

    Default

    gua rumah wira pown tak buat lagi....hehehe..biasa la baru lagi

  5. #15

    Default

    kemungkinan WIRA bantuan dari kg lain dihantar ke kg berkenaan

  6. #16

    Default

    Quote Originally Posted by Duito View Post
    kemungkinan WIRA bantuan dari kg lain dihantar ke kg berkenaan
    Macam mane dia boleh guna lebih dARIPADA dua wira untuk menyerang?
    I can"t stop to play.Here.http://www.travian.com.my/?uc=my2_4499.Nape berhenti main.

    Gadong boleh!

    Spoiler for Kegilaan Rer:
    gi gila
    Spoiler for Lihat saya kalau mau tahu:
    Rer Sabah!
    Spoiler for Details lagi tekan:
    Rer Pedalaman
    Spoiler for Lagi tekan:
    Rer Beaufort
    Spoiler for penat tekan,tinggal satu kali:
    Rer Kampung Lago S.k Gadong
    haha.

    Yohoo. Malas.

    http://www.travian.com/?uc=comx_172139

    satu lagi,http://www.travian.com.my/?uc=myx_13646

  7. #17

    Talking

    mana ade 2 WIRA dlm 1 akaun..So xpayah pening2 kepala..

  8. #18

    Default

    nk tanya kalau wira tu kita buat memang tkdak tahap langsung kan? tapi awal nk tawan oasis boleh dengan beratus-ratus tentera agak2 wira tu mati tk ???

  9. #19

    Default

    Yep tkde tahap tapi ade 5 point yang boleh di ubah2 selagi tidak naik level 1.
    so untuk menyerang letak point serangan nanti ble dh hbs serang tkar blek jadi point pemulihan.tapi kalo dh naik level tidak boleh ditukar2 tu.

    nak tawan oasis plak rumah agam wira mesti level 10 dan untuk tau hero akan mati ke tidak cuba gune combat simulator http://travian.kirilloid.ru/warsim.php
    kalo askar oasis tu lagi ramai mungkin wira akan terkorban

  10. #20

    Default

    Quote Originally Posted by iasurayou View Post
    Yep tkde tahap tapi ade 5 point yang boleh di ubah2 selagi tidak naik level 1.
    so untuk menyerang letak point serangan nanti ble dh hbs serang tkar blek jadi point pemulihan.tapi kalo dh naik level tidak boleh ditukar2 tu.

    nak tawan oasis plak rumah agam wira mesti level 10 dan untuk tau hero akan mati ke tidak cuba gune combat simulator http://travian.kirilloid.ru/warsim.php
    kalo askar oasis tu lagi ramai mungkin wira akan terkorban
    oww kiranya kalau aku bli wira baru yang memang tiada tahap atau point tapi rumah agam lvl 10 kira boleh dah la tawan oasis.... dengan tentera aku yang banyak , sbb aku baca panduan nk naik thap wira kena bunuh orang player... tu aku mlas tu.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •