Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: Rumah Agam Wira kedua

  1. #21

    Default

    Yep dah boleh.send askar ko bersama dengan wira tu ke oasis yg ko tawan tu.nanti ko dpt tawan oasis tu.tapi level 10 rumah agam wira hanya boleh tawan satu oasis
    A NOOBER IN DA HOUSE

  2. #22

    Default

    Quote Originally Posted by iasurayou View Post
    Yep dah boleh.send askar ko bersama dengan wira tu ke oasis yg ko tawan tu.nanti ko dpt tawan oasis tu.tapi level 10 rumah agam wira hanya boleh tawan satu oasis
    ya.... tapi katakan saya serang tingai 2, 3 ekor agak2 cpat tak dia membiak sementara nk atack balik , memang nak dptkan oasis kena atack sampai tingal 0 ? srylah soalan basic....

  3. #23

    Default

    takde la cepat sangat.oasis tu dalam 7x7 ko tak?a'ah kene tinggal kosong.ko serang je mode serangan jangan serang rompak kalo betul2 nak clearkn oasis tu.trus dpt oasis tu nanti
    A NOOBER IN DA HOUSE

  4. #24

    Default

    Quote Originally Posted by iasurayou View Post
    takde la cepat sangat.oasis tu dalam 7x7 ko tak?a'ah kene tinggal kosong.ko serang je mode serangan jangan serang rompak kalo betul2 nak clearkn oasis tu.trus dpt oasis tu nanti
    oww.... aku tgk dalam panduan memang kena amik oasis dalam area 7x7 kan , kira lebih pada area 7x7 walaupun satu petak memang tkleh tawan ?..... sja nk pastikan panduan tu dengan apa yang aku pham thanks

    kk apa2 pun trima kasih sapa2 sudi yang membantu , nih soalan last psal oasis harap tk menganggu
    Last edited by einz90; 01-17-2011 at 05:33 PM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •