Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Rumah Agam Wira kedua

  1. #1
    Lans Koperal markpitz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Kuala Terengganu, My
    Posts
    34

    Post Rumah Agam Wira kedua

    salam

    saya nak tanya tak boleh kalau saya nak buat wira dikampung baru
    sebab rumah agam wira saya dah bina dah
    tapi info dalam rumah agam wira tu sama seperti rumah agam wira di kampung yang lama(ibukota)
    adakah wira 1 sahaja untuk semua kampung
    kerana saya hendak menakluk oasis berdekatan kampung kedua saya yang terletak agak jauh dari kampung asal
    adalah iyanya berguna jika saya buat rumah agam wira untuk setiap satu kampung

    terima kasih
    selamat berpuasa semua

  2. #2

    Default

    hero cuma bisa buat 1 meskipun punya desa lebih dari 1, kalau mau menguasai oasis..buat rumah agam wira didesa kedua hingga lev 10/15/20, kirim hero kedesa kedua, jajah oasis diarea 7x7, cukup jelas??..oke
    Last edited by Shadowmoon; 09-14-2009 at 07:04 PM.

  3. #3
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Wira hanya satu untuk setiap pemain....
    Hanya boleh buat baru jika wira lama mati atau dimatikan....
    Seperti yang shadowmoon katakan....
    Buat rumah agam wira di desa baru dan bawa wira dari ibu kota....
    Agak2 jauh dan wira masih lvl rendah lagi....
    Dan rasa x sayang nak korbankan....
    Bunuh wira tuh dan buat lain di desa baru tuh....

  4. #4
    Lans Koperal markpitz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Kuala Terengganu, My
    Posts
    34

    Smile

    thnks ya guys4da info
    hmm
    er bunuh wira tu,ea kejamnya

  5. #5

    Default

    xyah bunuh wira pun xpe.. jus anto bantuan wira tu ke kg yg nk tawan oasis tu je..

    cth:

    wira ko ad kt kg A, tp kg B yg nk g tawan oasis. so ko cume anta wira ko dr kg A ke kg B je.. nnt bile wira ko smpai kt kg B tu br r ko p tawan oasis tu...

    so xyah r nk bunuh wira ko tu... mahal woo nk idup kn wira.. lagi2 dh level tinggi...



  6. #6
    Lans Koperal markpitz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Kuala Terengganu, My
    Posts
    34

    Default

    Quote Originally Posted by udinxxx View Post
    xyah bunuh wira pun xpe.. jus anto bantuan wira tu ke kg yg nk tawan oasis tu je..

    cth:

    wira ko ad kt kg A, tp kg B yg nk g tawan oasis. so ko cume anta wira ko dr kg A ke kg B je.. nnt bile wira ko smpai kt kg B tu br r ko p tawan oasis tu...

    so xyah r nk bunuh wira ko tu... mahal woo nk idup kn wira.. lagi2 dh level tinggi...


    hmm,tul
    tul psl ak ckp
    sayang la klu korbankan, levelny dh tggl daa,coz byk aku hntr srg&jg dsrg

  7. #7
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Quote Originally Posted by markpitz View Post
    hmm,tul
    tul psl ak ckp
    sayang la klu korbankan, levelny dh tggl daa,coz byk aku hntr srg&jg dsrg
    Kalau dah lvl tinggi mmg sayang nak dibunuh....
    Baik hantar saja ke kg yang nak tawan oasis tuh....

    Tapi kalau takat lvl 1 atau 2....
    Mungkin ada yang x kisah nak membunuh....

    Dah 2 kali bunuh wira....
    Sebab nak tukar ke wira lain plak....
    Sekarang pakai TK sebagai wira....
    Yang nih harap x terbunuh....

  8. #8
    Prebet
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Malayisa
    Posts
    3

    Default

    Ako bunih sajjo wira kalo level 3 kebawah

  9. #9

    Post kalau ada wira kedua

    tapi saya pernah nampak ada orang wiranya ada dua yang aktif.

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by Rer View Post
    tapi saya pernah nampak ada orang wiranya ada dua yang aktif.
    bermimpi kot..mana mungkin ada 2 wira yang aktif..cuma 1 wira je untuk 1 akaun.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •