Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: Serangan serentak

  1. #21
    Pegawai Waren II cedia7891's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    n9
    Posts
    201

    Default

    Quote Originally Posted by syazim View Post
    wahai sedare, kite kat sini tgh bincang psl serangan serentak , bukan serangan lewat 5 minit...

    tapi tu la.... mungkin hanya 0.00001 akan berlakunya serangan serentak...
    so xyah la korang risau sgt psl hal ni
    brader tu kata serentak la...

    travianaddict,
    camne ko komfem 100&??penah wat ke??
    my1 just restart...
    http://www.travian.com.my/?uc=my1_655
    -i cant support res now,but later
    -i can teach u
    -choose (-,+)

  2. #22

    Default

    tau xpe... aku rase broder tu xbace btul2 kot... atau maybe dia xphm pe yg travianaddict terangkan...



    haha.. lol...


    a'a le... cane ko confirm 100% yg A tu akan att dlu?...

  3. #23
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    Quote Originally Posted by travianaddict View Post
    A dan C akan serang B

    siapa yang serang B dulu pula bergantung kepada siapa yang lebih awal hantar serangan mereka, yang hantar awal akan serang dulu

    contoh:

    A ambil masa 30 minit untuk sampai ke B
    C ambil masa 25 minit untuk sampai ke B

    A hantarkan serangan ke B dahulu, dan selepas 5 minit C hantar serangan ke B
    , kedua serangan ini akan sampai pada masa yang sama, tapi serangan A akan menyerang terlebih dahulu dari serangan C

    aku 100% confirm
    yeke.. cbe korang bace btul2 ape die ni ckp
    1st2 die ckp psl masa perjalanan A ke (30 minit) dan C ke B(25minit)
    pastu die ckp A hantar serangan dulu, pastu C hantar serangan lepas 5 mini,....
    tu kan maknenye serangan x serentak...
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  4. #24
    Pegawai Waren II cedia7891's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    n9
    Posts
    201

    Default

    aduh ko ni...
    jawapan dia sampai tetap la sama..huhu...
    cuba ko kira2 balik
    my1 just restart...
    http://www.travian.com.my/?uc=my1_655
    -i cant support res now,but later
    -i can teach u
    -choose (-,+)

  5. #25
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    Quote Originally Posted by cedia7891 View Post
    aduh ko ni...
    jawapan dia sampai tetap la sama..huhu...
    cuba ko kira2 balik
    ishh ! ni sume psl travian addict ni la... bgi coontoh buat pening kpla org...
    dah la , ape lagi nk dibincang kan lagi kat topic ni, klu xde pape just close
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  6. #26
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Hari tuh aku hantar serangan kat 1 kg tuh....
    Hantar lewat 10 minit dari member yang sama2 attack kg tuh....
    Dan bajet masa klik tuh akan sampai lewat 10 saat....

    Tapi bila sampai, askar aku sampai dulu....
    Selamat hantar dalam 3k kapak + 1k belantan + tarbil ke situ....
    Kalau x mati katak jer lawan ngan 1300++ falank serta askar2 lain....

    Yang member hantar dulu tuh jadi kedua....
    Walau time attack kat log sama....

    Sepatutnya dia tiba dulu....
    Sebab dia bawa 5k kapak....

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •