Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Serangan serentak

  1. #1
    Prebet PemainTravian's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    16

    Default Serangan serentak

    Saya nak tanya nie...

    Adakah askar pihak A akan berlawan ngan pihak C jika masa yang diambil oleh mereka adalah serentak untuk menyerang kampung pihak B?

    Soalan nie untuk mereka yang pernah mengalaminya jer kerna ia mungkin impossible untuk berlaku.Yang lain pun buleh komen gak.

  2. #2
    Green7
    Guest

    Default

    aku rase diorang x akn bertarung same sdiri..
    pasal kemungkinan untuk itu berlaku adalah 0.01%

  3. #3
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    29

    Default

    x clear sgt la soklan ko ni

  4. #4
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Rasanya yang berlaku....
    Askar A dan C akan bertarung dengan askar B....

    Jadi 2 lawan 1 la tuh agaknya....

  5. #5
    Prebet PemainTravian's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    16

    Default

    Quote Originally Posted by anak haram View Post
    x clear sgt la soklan ko ni
    Camni.....

    Mari kita buat perumpaan:

    Kita ialah pihak A
    Mangsa ialah pihak B
    Parti ketiga ialah pihak C

    Serbuan(pihak A) >>>00:10:10
    Serbuan(pihak C;tidak diketahui oleh A)>>>00:10:10
    2 Serangan(Pihak B)>>>00:10:10

    Lebih kurang camni lah.
    There are no mysteries that cannot be solved.



  6. #6
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    29

    Default

    pihak C tu nk attack A ke B?

  7. #7
    Pegawai Waren II cedia7891's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    n9
    Posts
    201

    Default

    rasa aku
    a dan c attack b...
    my1 just restart...
    http://www.travian.com.my/?uc=my1_655
    -i cant support res now,but later
    -i can teach u
    -choose (-,+)

  8. #8
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    tul2 x phm..
    adakah ia mcm ni:
    A serang B
    C serang B
    B kene serang oleh A dan C

    klu camtuh , aku rase dorang att mcm base je... klu A lebih awal maka A la yg akan lwn ngan B dulu, dan berpeluang merampas sumber dulu, lepas tu klu C lambat sikit , mungkin askar di B dah mati dan sumber pon dah abis.. so C tu pon balik la...

    x mungkin la serangan sama masa, klu beza 10-20 saat mungkin la jugakk..kecuali jarak A ke B , ngan C ke B adalah sama dan mereka telah bersepakat untuk tekan butang ok(serang) sama2...
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  9. #9
    Lans Koperal
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    29

    Default

    Quote Originally Posted by cedia7891 View Post
    rasa aku
    a dan c attack b...

    tp pada msa yg sme,c attack a
    kn?

  10. #10
    Prebet PemainTravian's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    16

    Default

    A & C serang B.
    There are no mysteries that cannot be solved.



Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •