Results 1 to 7 of 7

Thread: Jemput pemain ke persekutuan

  1. #1

    Default Jemput pemain ke persekutuan

    sorilah..
    kalo bende ni dh ade org tanye...

    mcm mane nk jemput org masuk ke dalam kite punye persekutuan??
    sebab aku dh buat kedutaan....
    Last edited by Mr.Lee; 09-23-2009 at 11:00 AM.

  2. #2

    Default

    kalau nak invite sape2 masuk persekutuan,ko mesti upgrade KEDUTAAN sampai level3 dulu...
    kalau dah upgrade sampai level3,ko pergi kat persekutuan pastu ko pergi kat pilihan...
    kat situ ada pilihan nak jemput pemain...
    so..pastu ko masukkan la nama pemain yang ko nak invite tuh...

  3. #3
    Mejar daniellebonanno's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Damansara,Kuala Lumpur
    Posts
    569

    Default

    Quote Originally Posted by Kujal View Post
    kalau nak invite sape2 masuk persekutuan,ko mesti upgrade KEDUTAAN sampai level3 dulu...
    kalau dah upgrade sampai level3,ko pergi kat persekutuan pastu ko pergi kat pilihan...
    kat situ ada pilihan nak jemput pemain...
    so..pastu ko masukkan la nama pemain yang ko nak invite tuh...
    oh i see.macam ni rupa nya

    P/S:ARGHH~im tired to read this "This forum requires that you wait 90 seconds between posts. Please try again in 36 seconds."

  4. #4
    Kapten J1ra1ya's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    my3
    Posts
    555

    Default

    Yer la sis.....

    Kalau x lagi banyak boleh post....
    Jika x jumpa benda tuh tiap2 kali nak balas post....

  5. #5
    Mejar daniellebonanno's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Damansara,Kuala Lumpur
    Posts
    569

    Default

    betul lah tu.lambat sangat lah 90 saat.kalau 20saat-30saat ok lagi rasa nya

  6. #6
    Pegawai Waren II TeUtoN gRzzZz's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    TeReNggANu
    Posts
    179

    Default

    ahhh x payah saat saat,terus je!!!!kenapa ade rule camtu aku hate sgt!!!

  7. #7
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    Quote Originally Posted by TeUtoN gRzzZz View Post
    ahhh x payah saat saat,terus je!!!!kenapa ade rule camtu aku hate sgt!!!
    klu x org cam ko akan spam byk2..
    dan buat byk akaun kat forum
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •