Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Kecewa tentang MH S5

  1. #1
    Sarjan Kertaspasir's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    di pasir pantai y putih2 warna nya
    Posts
    105

    Thumbs down Kecewa tentang MH S5

    Diharap MH cepat membaca igm dan menyelesaikan masalah hamba dan kawan2 ini.

    Kenapa ban kami tanpa tanya kepada kami dahulu

    Atau kerana MH berpihak pada ally y lain

    Kecewa -kecewa


    to success >> always positive

  2. #2

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Post

    Quote Originally Posted by Kertaspasir View Post
    Diharap MH cepat membaca igm dan menyelesaikan masalah hamba dan kawan2 ini.

    Kenapa ban kami tanpa tanya kepada kami dahulu

    Atau kerana MH berpihak pada ally y lain

    Kecewa -kecewa


    Saba ye...MH akan cuba untuk cepat selesaikan masalah anda itu...
    Terlalu banyak pengguna yang len pon sama dengan anda...
    MH ade 1 je...kalau banyak...kompom cepat di selesaikan masalah anda
    Harap sabar untuk menunggu ya


  3. #3
    Sarjan Kertaspasir's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    di pasir pantai y putih2 warna nya
    Posts
    105

    Default

    yeah

    diharap MH cepat membaca dan menyelesaikan masalh kami..

    4 MT kene ban mungkin kerana nama pangkal sama E000, E676, E585, E913

    Tengah berperang nyh~~

    Hope will be ok by tomorrow~~~
    to success >> always positive

  4. #4
    Sarjan Kertaspasir's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    di pasir pantai y putih2 warna nya
    Posts
    105

    Default

    zzz

    ingatkan da terbukti kesalahan >>

    rupanya dituduh>> tanpa bukti kukuh>> banned dulu baru tuduh>>

    ape citer? x siasat dahulu? terus banned ikut kata org?



    huh~ kecewa2

    baru bls 1 igm terus off >>

    ptutlar banyak aduan byk x setel >>

    cmon improve MH~
    to success >> always positive

  5. #5

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by Kertaspasir View Post
    zzz

    ingatkan da terbukti kesalahan >>

    rupanya dituduh>> tanpa bukti kukuh>> banned dulu baru tuduh>>

    ape citer? x siasat dahulu? terus banned ikut kata org?



    huh~ kecewa2

    baru bls 1 igm terus off >>

    ptutlar banyak aduan byk x setel >>

    cmon improve MH~
    ye ke
    x tau pulak jadi mcam tu
    sabar la yek
    nak wt cmne


  6. #6
    Koperal
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Serdang - Bangi - Cyberjaya
    Posts
    66

    Default

    haha... nasib ko aa Kertaspasir... lepas ni kalau ko dilepaskan sebagai orang tak bersalah... gudang ko tetap akan kosong dan semua level bangunan + ress diturunkan 1 lvl...

    ku pernah juga kena macam ni...!!
    Travian =

  7. #7
    Staff Sarjan alquoira's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Malaysia
    Posts
    166

    Default

    zzz

    ingatkan da terbukti kesalahan >>

    rupanya dituduh>> tanpa bukti kukuh>> banned dulu baru tuduh>>

    ape citer? x siasat dahulu? terus banned ikut kata org?



    huh~ kecewa2

    baru bls 1 igm terus off >>

    ptutlar banyak aduan byk x setel >>

    cmon improve MH~
    Ini cam kes ISA jak.. haha

  8. #8
    Mejar daniellebonanno's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Damansara,Kuala Lumpur
    Posts
    569

    Default

    yeah,same goes here.
    tapi bukan di server ni lah.lain server..

  9. #9

    Cool

    sama lah fed aku pun kena tanpa usul periksa...... aku yang x main multi waima bukak akaun org pun kena... yang best member aku sound MH ayat sempoi jer marahlah coz MH wat kerja semberono.... terus kena ban.. walhal ayat sempoi jer.. MH kata kurang ajar... ada logik tak?

    ayat kurang ajar..

    "MH ko ada akal x"
    "MH lain tanya, selidik baru ban ko suka2 jer ban tanpa soal"
    "Amerika serang Iraq pun bagi masa 1 minggu sebelum serang, ko buta2 ban orang tanpa soal selidik"

    cuba korang fikir ayat tuh kurang ajar ker????

    aku x tahulah MH nie sekolah ker tidak..... Kalau budak muda aku paham darah muda tapi kalau awak nak jadik admin.. macam pemimpin gak.. x semua suka kat awak tapi macamana awak tangani org ramai... jangan ikut darah muda... jadik admin kena banyak sabar....

    Ake pernah jadik admin game luar negara.. ayat mereka lagi banyak ***** tapi kena sabar.... so nasihat aku pada MH jagalah tertib sikit... Ramai gak yang veteran main game nie... so boleh tanya pada player yang senior bukan ikut kata hati dan rasa.

  10. #10
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by PRODATA View Post
    sama lah fed aku pun kena tanpa usul periksa...... aku yang x main multi waima bukak akaun org pun kena... yang best member aku sound MH ayat sempoi jer marahlah coz MH wat kerja semberono.... terus kena ban.. walhal ayat sempoi jer.. MH kata kurang ajar... ada logik tak?

    ayat kurang ajar..

    "MH ko ada akal x"
    "MH lain tanya, selidik baru ban ko suka2 jer ban tanpa soal"
    "Amerika serang Iraq pun bagi masa 1 minggu sebelum serang, ko buta2 ban orang tanpa soal selidik"

    cuba korang fikir ayat tuh kurang ajar ker????

    aku x tahulah MH nie sekolah ker tidak..... Kalau budak muda aku paham darah muda tapi kalau awak nak jadik admin.. macam pemimpin gak.. x semua suka kat awak tapi macamana awak tangani org ramai... jangan ikut darah muda... jadik admin kena banyak sabar....

    Ake pernah jadik admin game luar negara.. ayat mereka lagi banyak ***** tapi kena sabar.... so nasihat aku pada MH jagalah tertib sikit... Ramai gak yang veteran main game nie... so boleh tanya pada player yang senior bukan ikut kata hati dan rasa.
    hahaha.. jangan pasni awak pulak kena ban.. tapi mungkin kerena game ini ramai dah pelbagai kerenah.. mane larat nak layan2 tomahan.. sakit hati lagi.. sebab comfirm la yang salah itu tak nak ngaku kan dan btw. check masa kena ban tuh.. dia cakap sabar2.. pastu check balik mana silapnya.. dan last2 dia cakap.. cakap elok2(IGM la maksudnya 2) masa bincang ngan MH.. tua tak bermaksud lebih pandai, yang muda tak bermaksud lebih tak pandai~~.. veteran tak bermaksud tak main tipu~~
    akhir kata.. semua manusia, so masing2 sabar la..

    p/s: ala.. MH pun pakai dialog yg dah disediakan dah....
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •