Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 41

Thread: Pek Grafik

  1. #21
    Sarjan Daisuke Robin's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Selangor
    Posts
    109

    Default

    pek grafik saya macam ni!

    http://www.travianskins.com/pokemon/
    3..... 2..... 1..... Let it rip!

  2. #22
    Prebet
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    melaka
    Posts
    3

    Default pek grafik..?

    macam mana nak dapatkan pek grafik? kalau nak download @ nak beli ada sesiapa yang boleh bantu tak?

  3. #23

  4. #24

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Kalau x silap...tu saje yang ade,,,
    tapi bila T4 dah keluar/dilancarkan,,,

    Tiada lagi mana2 travianskin yg boleh masuk pada T4,,
    Travianskin pada T4 telah dimansuhkan,,,

  5. #25
    Prebet mercenariesboi's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Under panties
    Posts
    3

    Default

    Cun la doe graphik ko xD
    The death of your village has nothing to do with me

  6. #26
    Prebet mercenariesboi's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Under panties
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by new town View Post
    macam mana nak dapatkan pek grafik? kalau nak download @ nak beli ada sesiapa yang boleh bantu tak?
    Takyah beli, sesetengah org buat graphik pek ni utk suke2 je ( aku rase lar ) ko pegi je kat download link dier bagi pastu download jer lgi senang
    The death of your village has nothing to do with me

  7. #27
    Prebet mercenariesboi's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Under panties
    Posts
    3

    Default

    Ade sesape yang bleh bgi aku graphic pek yang classic tak?
    The death of your village has nothing to do with me

  8. #28
    Landsay's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Di Rumah ANDA!!!
    Posts
    246

    Default

    Quote Originally Posted by mercenariesboi View Post
    Ade sesape yang bleh bgi aku graphic pek yang classic tak?
    yang classic susah sikit nk carik la dlam bhse malay,,,
    nnti aku cube buat la,,hehehehe

  9. #29
    Prebet Rouge's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Suck ALarm
    Posts
    5

    Default

    mane aku lehy cari pek grafik tu malaysia nyer server??

  10. #30
    Lans Koperal
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Pengkalan Chepa (PC)
    Posts
    34

    Default

    gua berminat jugak nak...nak dapat pemandangan cantik,tapi gua kene majukan kampung gua dulu....aku baru lagi..hehehe

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •