Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 39 of 39

Thread: Pantau player yang main machine farm and bot

  1. #31
    hatake_kakashi's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Key ILL
    Posts
    175

    Default

    oleh kerana ia sudah di pindahkan ke bahagian saya dan saya sudah membaca post ini dari mula...disini saya ingin tegaskan...anda berhak membuat aduan namun elakkan dari menuduh atau apa yang tidak elok berkaitan staff travian.

    sekiranya anda mempunyai rasa tidak puas hati pada MH atau staff travian anda boleh membuat aduan rasmi kepada admin@travian.com.my

    Forum RULES @ Drop Me Message @ Reputate ME
    SIMPLE LIFE MEANS SIMPLE THING TO DO

  2. #32
    Lans Koperal Red Seladangs's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    perak
    Posts
    9

    Default

    ok.. sorry.. MH.. mahukan keadilan yang saksama dalam permainan bukan tuduhan yang sengaja ditimbulkan.. maaf skali lagi jika forum ini menimbulkan rasa tidak puas hati kepada sestengah player...terutama yang memakai script and bot... hehe

  3. #33
    Leftenan Muda biri2's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    South East Asia
    Posts
    382

    Default

    Quote Originally Posted by Red Seladangs View Post
    ok.. sorry.. MH.. mahukan keadilan yang saksama dalam permainan bukan tuduhan yang sengaja ditimbulkan.. maaf skali lagi jika forum ini menimbulkan rasa tidak puas hati kepada sestengah player...terutama yang memakai script and bot... hehe
    hmm.. MH hanya ada dalam Game.. dalam forum, dia ada mod a.k.a moderator.. take note ya~~
    "JUSTICE"
    -even coz ur life-
    "Justice, what is justice? pro is evil,noob is good? these term have always change throughout the course of history~~ yeah justice always win, and the winner is justice..":-Mr.buggy

    I am the NooB CreW
    TBH@Heart<>Noob CreW@Soul<>WB@Mind
    s1(round 1)=AvCaS, myx(round 2)=biri2, myx(round 4)=Nicole Kidman
    intro of myself: biri2 kacak

  4. #34
    Prebet
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    png
    Posts
    6

    Default

    kalau terus buat aduan pada pihak travian german x bolehkah?
    travianexperiment@moore.sc.edu

  5. #35

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by rei View Post
    kalau terus buat aduan pada pihak travian german x bolehkah?
    travianexperiment@moore.sc.edu
    Boleh tiada masalah,,,,tetapi aku rasa,,pihak german akan suruh ko buat aduan kat pihak admin malaysia ni juga,,,,,sebab ni masalah dalam malaysia..bukan german,,,
    kalau buat aduan kat german..kire nye admin kite ni x penting la,,,apa guna die di lantik sebagai admin malaysia...


  6. #36
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    Quote Originally Posted by rei View Post
    kalau terus buat aduan pada pihak travian german x bolehkah?
    travianexperiment@moore.sc.edu
    ish!!
    asl lak sampai german..
    jauh sgt dah tu...
    tp bak kte MH hatake, ape2 hal x puas hati kan leh email..
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  7. #37
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    17

    Default

    Quote Originally Posted by Red Seladangs View Post
    ermm..tu mungkin bleh diterima tp x kan kebanyakan boleh ader sitter luar negara.. terutama di myx speed server malaysia kebanyakan yg main indo player n malay player...jarang ader negara2 barat join myx speed malaysia... mungkin ader tapi segelintir sahaja.. time malaysia n indonesia beza 1 jam saja.. so yg main didalam myx speed malaysia majoriti malay n indo.. yg naik dalam masa yang singkat banyak bukan sedikit.. multihunter pon ader gak yg bley pakai ader yang langsung x bley pakai.. pernah beberapa kali saya report utk mendapat keadilan sampai skrg senyap.. ader jugak yg mengatakan multihunter pon ader main skali.. betul ke tu..ish2..ishh.. multy pon gian nak join godam kampung org kot..hahaha
    MH x main sama dgn server yg dia jg...dia main kat server yg dia x jaga...itu peraturan dr admin travian...

  8. #38

    Default

    Quote Originally Posted by syazim View Post
    ish!!
    asl lak sampai german..
    jauh sgt dah tu...
    tp bak kte MH hatake, ape2 hal x puas hati kan leh email..

    Kepada pemain,

    Kami semua staff disini adalah MOD a.k.a Forum Moderator. Sekiranya terdapat sebarang aduan mengenai MH, anda boleh mengajukan aduan ke admin@travian.com.my .

    TerimA KasiH
    MoD
    cipkuk
    ______________________________________________________________________________

    p/s: reply from my iPhone 4 16gb

  9. #39
    Askar Picisan™ Sanji's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    New World
    Posts
    1,050

    Default

    closing this thread~


    "Never trust someone with mask"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •