Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Survey : Ambil masa cuma 5 minit

  1. #11
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Key Ell
    Posts
    40

    Default

    Quote Originally Posted by Stungor View Post
    korang leh bkk 1 tab lg klu trus nak tgk kg..so, tab yg ada bancian@survey 2 korang leh la jawab bl2 korang ada masa(xde la skip trus je)
    erm btul gak tue.. tetapi still xbest gak ntk bkk tab lg 1 sbb kekdg nk cpt sgt.. jd slalo tue aku on pc, tgk kmpng, upgrade or serang ape yg ptt, log out.. pastu trus shut down komp.. jd xde gune pn kalo bkk tab 1 lg.. n fyi, umah aku elektrik bkn free atau di jana menggunakan sistem solar.. jd kne la berjimat sket.. hehe..

  2. #12

    Cool

    Quote Originally Posted by StaRz View Post
    erm btul gak tue.. tetapi still xbest gak ntk bkk tab lg 1 sbb kekdg nk cpt sgt.. jd slalo tue aku on pc, tgk kmpng, upgrade or serang ape yg ptt, log out.. pastu trus shut down komp.. jd xde gune pn kalo bkk tab 1 lg.. n fyi, umah aku elektrik bkn free atau di jana menggunakan sistem solar.. jd kne la berjimat sket.. hehe..
    Bil api kat umah tinggi ker bang? kekekeke..

  3. #13
    Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Key Ell
    Posts
    40

    Default

    Quote Originally Posted by pehf View Post
    Bil api kat umah tinggi ker bang? kekekeke..
    npe? nk tlg byrkan ker? ekekeke..

  4. #14
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    alar...
    x sampai beberape minit pon nk berkire bil leterik ke??
    bape sen lah sgt berbanding survey yg lebih pentingtu..
    mmg la kne berjimat, tp ni x kne tempat..
    ni mcm kedekut taik idung..
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  5. #15
    Prebet
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    heaven n hell
    Posts
    4

    Default

    rasenye kalau pihak admin boleh bagi time 1 hari untuk buat survey..mungkin lebih ramai yang ambik bahagian..

  6. #16

    Default

    tapi yg aku perasan, dia tanya soalan yg dia dah tau jawapan...

    cth:
    berapa kali server dorg down... bla... bla...

    x kan dorg x tau server dorg down berapa kali...

  7. #17
    Leftenan acap2405's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    ..
    Posts
    463

    Default

    hahaha..
    saya tetap lyan survey yang dilakukan..taktau sebab aper..saye suke jawap semua soklan yang dipaparkan walaupon taktau jawapan..huhuhuhu..
    you're something beautiful a contradiction
    I wanna play the game
    I want the friction

    you will be the death of me

    [VeritaS VinciT]
    [[SeireitaI RO]]


  8. #18
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    selangor
    Posts
    92

    Default

    Quote Originally Posted by StaRz View Post
    erm btul gak tue.. tetapi still xbest gak ntk bkk tab lg 1 sbb kekdg nk cpt sgt.. jd slalo tue aku on pc, tgk kmpng, upgrade or serang ape yg ptt, log out.. pastu trus shut down komp.. jd xde gune pn kalo bkk tab 1 lg.. n fyi, umah aku elektrik bkn free atau di jana menggunakan sistem solar.. jd kne la berjimat sket.. hehe..
    kat umah aq ade 12 branak....every day pc on9 18 hour bil x lebih 50 ringgit pon.....heheheh

  9. #19
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia
    Posts
    32

    Default

    aku rase xsmpi 5min pun sbenanye..Bkn kene buat esei min 120 patah perkataan pun..Tu pun malas ka? hoho~~ pasal bil elektrik tu aku no komen..Mungkin die ade 20 akaun utk dijaga..So letih la nk jawab sume..wkwkwkw~~

    My name is John, and i am not a terrorist.

  10. #20
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    yap..
    aku rasa dia main seluruh travian..
    habis,... kalau ak beli gold ada duit...
    hmm...
    ada beberapa survey yg kadang2 aku tak paham...
    kawan2 aku plak sengaja letak semua paling tidak memuaskan..
    bila nak bagi aduan.. merka tulis...
    travian ni sangat seronok...
    tu jer..
    padahal letak semua tidak memuaskan...
    new year back to school

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •