Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: kampung sendiri

  1. #11
    Leftenan syazim's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    PUTRAJAYA
    Posts
    330

    Default

    Quote Originally Posted by alquoira View Post
    betul2.. tp sekali tarbil awak hentam bangunan lain.. haha
    target la mne2 bangunan yg nk ditarbil...
    sng citer la kan.. suro la member2 yg ade tarbil yg boleh target suro die buat..
    "Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for?"


    haha.. mcm2..

  2. #12

    Default

    BU level 10 / catapult

  3. #13

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    459

    Default

    Quote Originally Posted by Green7 View Post
    bile mase lak aku tulis camni..??
    mode tlg check...
    Anda la yang tulis....tiada siapa yang ubah post anda itu,,,itu ialah akaun anda,,


  4. #14
    Green7
    Guest

    Default

    Quote Originally Posted by aku/me View Post
    Anda la yang tulis....tiada siapa yang ubah post anda itu,,,itu ialah akaun anda,,
    mode.. aku xpernah tulis camtu.. reply kt topik ni pon x pernah..
    ker ader org bleh log in id aku....???...
    ntah arr pasl aku xpernah logout pon...:o

  5. #15
    Sarjan
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    selangor
    Posts
    92

    Default

    sll nyer bile ko dah kluar dari web travian dia akan otomatik log out..... tapi cookies x dipadam tu jer laa

    Tumpang tanya aq nie konpius sgt.....brape banyak teuton boleh curi dalam gua.....
    1/3 ? 1/5 ? 2/5 ?

  6. #16
    Pegawai Waren II
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    193

    Default

    TS kata nak musnahkan kampung.
    Dia tak cakap nak musnahkan bangunan

    Ikut pemahaman saya.

    Kalau ada 1 je kampung.. masuk Profail.. pilih Pautan Akaun.. dan pilih ya di bahagian Padamkan Akuan dan masukkan kata laluan anda.

    Kalau ada 2 kampung atau lebih.. dan nak musnahkan salah satu kampung sendiri..
    -Kalau kampung tu Ibu kota, sila tukar status ibu kota anda ke kampung yg lain.

    Opsyen 1. Minta kawan yang ada tarbil (tak kira tahap Titik Perhimpunan) untuk tarbil kampung yang anda nak musnahkan tu.. pastikan askar anda tak ada dalam kampung supaya mereka tak mati katak. Pindahkan semua resos kalau awak jenis penyayang kat resos. Kalau dah kaya sangat.. boleh dibiarkan je.

    Opsyen 2. Sila naikkan darah musuh2 anda dan cabar mereka untuk cata dan musnahkan kampung yang anda hendak musnahkan tu.. lepas tu tunggu la gelombang-gelombang serangan dari musuh anda.

    Opsyen 3. Latih tarbil di kampung anda yang lain dan tarbil kampung yang anda tak suke tu. Pastikan anda keluarkan semua askar yang ada supaya tarbil yang datang tak mati katak.

    Opsyen 4. Biarkan akaun travian anda berabuk.. semoga pemain lain dapat manafaat daripada akaun anda dengan farming resos2 yang tak berjaga tu.

  7. #17
    Lans Koperal
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    20

    Default

    Opsyen 3. Latih tarbil di kampung anda yang lain dan tarbil kampung yang anda tak suke tu. Pastikan anda keluarkan semua askar yang ada supaya tarbil yang datang tak mati katak.

    berdasarkan opsyen diatas...kita boleh serang kg kita sendiri...
    soalan saya pulak...?
    resos saya di kg b memang le banyak.....malangnya sebab tempat dah penuh tak leh buat pusat dagangan....bolehkah saya gunakan askar dari kg a saya untuk serang kg b yg banyak resos ni...askar banyak...dah tentu boleh licinkan resos kg B..
    tak kena banned dengan MH ke?

  8. #18
    Lans Koperal
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    26

    Arrow

    Quote Originally Posted by sempoi1985 View Post
    Opsyen 3. Latih tarbil di kampung anda yang lain dan tarbil kampung yang anda tak suke tu. Pastikan anda keluarkan semua askar yang ada supaya tarbil yang datang tak mati katak.

    berdasarkan opsyen diatas...kita boleh serang kg kita sendiri...
    soalan saya pulak...?
    resos saya di kg b memang le banyak.....malangnya sebab tempat dah penuh tak leh buat pusat dagangan....bolehkah saya gunakan askar dari kg a saya untuk serang kg b yg banyak resos ni...askar banyak...dah tentu boleh licinkan resos kg B..
    tak kena banned dengan MH ke?
    boleh je serang kg sendiri, apsal MH nak ban lak...
    tp pastikan gudang di kg A cukup besar, utk menampung bekalan yg dtg dr kg B...(lg senang ko pindahkan sumber guna pedagang)...
    berkenaan tapak yg penuh 2,ko blh la runtuhkan gua, akedemi (klu dah selidik seme tentera), kedai perisai atau kedai senjata (lps ko upgrade)..

  9. #19
    Lans Koperal
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    44

    Default

    takpun nko pegi kat profile, nko pilih akaun n setrusnya klik 'ya' utk padam akaun.. dlm masa 3 hari kg nko akan dimusnahkan dgn sendirinya...

  10. #20
    Kapten
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ipoh.... dont know... in perak... still don know.... malaysia.... still dont know... u r not a human
    Posts
    458

    Default

    dah lama dah thread nie diam...
    pertanyaan pula dah dijawab...
    napa mod masih tak tutup2 thread nie

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •